reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

Cześć dziewczyny!
Melduję się że jestem żywa i zdrowa tylko cierpię na brak czasu. Moja koleżanka z biura ma urlop skutkiem czego ciężko mi pisać z pracy, a w domu cały czas poświęcam Adasiowi bo i tak mało sie z nim widzę jak jestem w pracy. Mam nadzieję że się wytłumaczyłam. Pozdrawiam cieplutko!
Patrysia - jeszcze raz gratuluję sukcesów (właściwie to gratuluję Sewerynkowi)
Dorotko - mała śliczna! Rośnie jak na drożdżach. A kostium bombowy!
Jasne ze wytlumaczona ;-);-);-)
postaraj sie czesciej zagladac :-D
i nie przemeczaj sie :-p;-)

reklama
Witam, puk puk

tak nie śmiało pukam, czy chociaż to nie dko końca Rybnik... to do czasu do czasu moga z Wami popisać... wszak leszczyny to mały rzut kamieniem....;-):tak::-D

KLAJO WITAJ
EWUSEK no nie zazdroszcze ze teraz ty w tym stanie i tyle pracy masz A ze poswiecasz czas Adasiowi to nic dziwnego Usprawiedliwiona jestes :-)
PATRYSIA to mile ze pamietasz jeszcze jak Oli sie urodzila :-)

Od wczoraj wiecej kup jest Juz mialam isc z nia do szp[itala ale zaczela pomalu jesc i pic Daje jej 1 saszetke smekty i nie ma zle Ale jutro chyba pojde z nia do kontroli Niech zobacz czy spadla na wadze itp
Dzis przyszla kolezanka z 11 miesieczna coreczka wiec ciuszkow troche mi przybylo :-)

witajcie moje kochane kobietki....
dlugo mnie tu nie bylo a to dlatego ze nie mialam czasu.....
troche mi sie nie chcialo ale juz jestem.....
wczoraj bylismy na wycieczce znow w parku miniatur
maly teraz zasnal...
ja w trakcie robienia obiadku
wiec tak z doskoku jestem...
zobacze co tam u Was sie dzialo ;-)

kaljo witaj u nas rozgosc sie smialo :-D;-)
dorota fajnie ze ciuszkow przybylo a jak tam po kontroli - nic nie napisalas ty ty ty :-p

dziewczyny heeeeeeeloooooooooo
ale tu pustki normalnie.... :eek:
my niedawno wstali mlody juz po sniadaniu ja dopijam kawke
za chwile na zakupy mysle ze deszcz nas nie zastanie bo same wiecie jaka jest pogoda :confused2:

Jeeeeee!!! Patrysia, ale się cieszę! GRATULACJE!!! Super. Na kiedy masz termin?
A u mnie nowinki. Wczoraj byłam u mojego pana doktora i mi powiedział że na 95% dziewczynka:szok::szok::szok: No ale na razie sie nie nastawiam bo skoro raz wychodzi chłopak a raz dziewczynka to jeszcze nic nie jest przesądzone. Pozdrawiam cieplutko!

ewusek a co bys chciala miec bardziej ?? ja mam termin na 29 styczen :tak:

a z mlodym masakra ja juz nie wytrzymuje jeszcze jakos nerwowa sie zrobilam... teraz wtulony do mnie jak nie wiem a grzeje mnie niesamowice ma juz 38,4 dostal nurofen.... a na noc dam mu chyba pyralgin w czopku... a jaki marudny dzisiaj.... :confused2:
a jeszcze ta pogoda do bani...... :confused2:
nie widac zeby to zeby ani nic innego :eek:

reklama
No wiesz, fajnie byłoby mieć parkę.... Ale do myśli że to drugi chłopczyk już też sie przyzwyczaiłam, więc w sumie teraz to mi wszystko jedno co sie w końcu urodzi. Najważniejsze że zdrowe. A z Twojej ciąży na serio bardzo, bardzo sie cieszę! No i mam nadzieje że biedny Sewcio będzie zdrowy! Pozdrowionka!

Do góry