reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny Przepraszam ze sie ostatnio nie odzywalam Ale ostatnio zadziej siedze na kapie
Ostatnio bylam bardzo zapracowana Non stop chodzilam do pracy po 12 godzin Szukalam nowej nianki Na wolnym tez non stop cos robie Teraz mialam 3 dni wolnego Dzis jest 3 dzien wolnego Jutro ide na rano od 6-18 a w niedziele od 18 do 6
Na wolnym teraz robilam badania Oliwci mocz i krew i wyszly ok :-)
Oliwcia zdrowiutka A skierowanie dostalismy bo na szczepieniu ostatnim okazalo sie ze malo przytyla wiec zrobilismy badania
Oli wazy teraz 770 tzn tyle wazyla kilka dni temu
Jutro konczymy 7 miesiecy Oliwka jak sie ja posadzi to juz sama potrafi twardo siedziec i sie bawic Sadzam ja tak na kilka minut I od 3 dni zaczela sie pelzac Czyli zaniedlugo powinna raczkowac :-)
Ostatnio bylam bardzo zapracowana Non stop chodzilam do pracy po 12 godzin Szukalam nowej nianki Na wolnym tez non stop cos robie Teraz mialam 3 dni wolnego Dzis jest 3 dzien wolnego Jutro ide na rano od 6-18 a w niedziele od 18 do 6
Na wolnym teraz robilam badania Oliwci mocz i krew i wyszly ok :-)
Oliwcia zdrowiutka A skierowanie dostalismy bo na szczepieniu ostatnim okazalo sie ze malo przytyla wiec zrobilismy badania
Oli wazy teraz 770 tzn tyle wazyla kilka dni temu
Jutro konczymy 7 miesiecy Oliwka jak sie ja posadzi to juz sama potrafi twardo siedziec i sie bawic Sadzam ja tak na kilka minut I od 3 dni zaczela sie pelzac Czyli zaniedlugo powinna raczkowac :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
EWUSEK ciesze sie ze z Dzidzia jest wsio OK wspolczuje ze musisz chodzic do pracy
PATRYSIA ja tez Cie podziwiam za ta silna wole Ja tak nie potrafie :-(
Fajnie ze Sewerynek tak ladnie i szybko nauczyl sie nocnikowania i pozbycia SMOKA
JUZ SIE BOJE JAK TO BEDZIE KIEDYS U MNIE :-(
Mnie cos glowa dzis boli Tzn mnie glowa boli od kilku dni :-(
JAK MI SIE UDA TO WKLEJE POZNIEJ KILKA FOTEK :-)
Dzis kupilismy niuni lozeczko turystyczne To drewniane nie jest moje Wiec kiedys bede musiala oddac a pozatym ja wole turystyczne
PATRYSIA ja tez Cie podziwiam za ta silna wole Ja tak nie potrafie :-(
Fajnie ze Sewerynek tak ladnie i szybko nauczyl sie nocnikowania i pozbycia SMOKA
JUZ SIE BOJE JAK TO BEDZIE KIEDYS U MNIE :-(
Mnie cos glowa dzis boli Tzn mnie glowa boli od kilku dni :-(
JAK MI SIE UDA TO WKLEJE POZNIEJ KILKA FOTEK :-)
Dzis kupilismy niuni lozeczko turystyczne To drewniane nie jest moje Wiec kiedys bede musiala oddac a pozatym ja wole turystyczne
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
tO TROSZKE NAS ZDJECIA ZE MNA ,OLIWK I GRZESKIEM oraz Oliwki nowe LOZECZKO
Zobacz załącznik 137388
Zobacz załącznik 137389
Zobacz załącznik 137390
Zobacz załącznik 137388
Zobacz załącznik 137389
Zobacz załącznik 137390
dorota jeeeeeeeeeee jak milo Cie widziec i czytac
fajnie ze u Oliwki badania wyszly ok
Sewi mi siedzial jak mial 6,5 miesiaca a raczkowac zaczal od rownego 6 miesiaca
Jak patrze na zdjecia jaka ona juz duza - rosnie Ci kobitka mala jak na drozdzach ;-)
reszta zdjec super
fajnie ze u Oliwki badania wyszly ok
Sewi mi siedzial jak mial 6,5 miesiaca a raczkowac zaczal od rownego 6 miesiaca
Jak patrze na zdjecia jaka ona juz duza - rosnie Ci kobitka mala jak na drozdzach ;-)
reszta zdjec super
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PATRYSIA dzikuje :-) za mile slowa :-)
WASZYM DZIECIACZKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ICH SWIETO :-)
Wczoraj byla moja przyjaciolka u nas ( mama chrzestna Oliwi ) No i Oli dostala wczoraj na dzien dziecka od nich KOSTIUM KAPIELOWY pozniej wkleje zdjecia I nakrecana zabawke do wody
Ja jej kupilam jeszcze dzis zabawke do wozka Jakby LOZECZKO TURYSTYCZNE TO BYL NIE WYSTARCZAJACY PREZENT HEHEH ja jej moge dziennie cos kupowac tylko skad na to kase brac
Wczoraj mialam nocke Meczaca bla bo koniec miesiaca i jeszcze wiecej roboty Po pracy spalam 2 godziny i zaczynam odczuwac zmeczenie A tak pozatym to Oli spi teraz ale placze non stop CHYBA ZEBY JA MECZA :-(
Wczoraj byla moja przyjaciolka u nas ( mama chrzestna Oliwi ) No i Oli dostala wczoraj na dzien dziecka od nich KOSTIUM KAPIELOWY pozniej wkleje zdjecia I nakrecana zabawke do wody
Ja jej kupilam jeszcze dzis zabawke do wozka Jakby LOZECZKO TURYSTYCZNE TO BYL NIE WYSTARCZAJACY PREZENT HEHEH ja jej moge dziennie cos kupowac tylko skad na to kase brac
Wczoraj mialam nocke Meczaca bla bo koniec miesiaca i jeszcze wiecej roboty Po pracy spalam 2 godziny i zaczynam odczuwac zmeczenie A tak pozatym to Oli spi teraz ale placze non stop CHYBA ZEBY JA MECZA :-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
a widac ze to zabki ??PATRYSIA dzikuje :-) za mile slowa :-)
smarujesz czyms dziaselka??
jak mi Sewi tak plakal i sie meczyl to na noc dawalam mu nurofen dla dzieci... zeby sobie nocke przespal
fajne zdjecia ale Ci kobitka rosnie kurcze pamietam jeszcze jak sie urodzila ...
reklama
ewusek1203
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Melduję się że jestem żywa i zdrowa tylko cierpię na brak czasu. Moja koleżanka z biura ma urlop skutkiem czego ciężko mi pisać z pracy, a w domu cały czas poświęcam Adasiowi bo i tak mało sie z nim widzę jak jestem w pracy. Mam nadzieję że się wytłumaczyłam. Pozdrawiam cieplutko!
Patrysia - jeszcze raz gratuluję sukcesów (właściwie to gratuluję Sewerynkowi)
Dorotko - mała śliczna! Rośnie jak na drożdżach. A kostium bombowy!
Melduję się że jestem żywa i zdrowa tylko cierpię na brak czasu. Moja koleżanka z biura ma urlop skutkiem czego ciężko mi pisać z pracy, a w domu cały czas poświęcam Adasiowi bo i tak mało sie z nim widzę jak jestem w pracy. Mam nadzieję że się wytłumaczyłam. Pozdrawiam cieplutko!
Patrysia - jeszcze raz gratuluję sukcesów (właściwie to gratuluję Sewerynkowi)
Dorotko - mała śliczna! Rośnie jak na drożdżach. A kostium bombowy!