reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

Marika ja chodzę prywatnie i nie wiezm jaki lekarz jest dobry "na kasę chorych". W Rybniku mnóstwo dziewczyn chodzi na Grudnia a ja chodze do dr Szuścika (przyjmuje na ulicy Kościelnej) i jestm baaardzo z niego zadowolona.

reklama
dzis drugi dzien nocnikowania i rzucania pampersow...
wczoraj dzien zakonczyl sie 3-4 wpadkami...
zobaczymy jak bedzie dzis :tak:

Patrysia powodzenia z tym nocnikiem. Fajnie, szybciutko go uczysz. Mój Adaś umie od niedawna i nie musialam go właściwie przyzwyczajać bo po prostu pewnego dnia stwierdził że on zrobi siusiu na nocnik i tak juz zostało. Teraz juz nie używamy pampersów w ogóle.
Dorotko powodzenia w pracy i w domu. Trzymam kciuki za Ciebie!
Marika zaglądaj częściej!

Witam
PATRYSIA to super z tym nocnikowaniem :-)3 mam kciuki

Ja jedna na wychowawczy narazie nie ide Szef chce aby bla w pracy wiec bede A tak sie trohc epokaplikowalo Teraz nie chce mi sie o tym gadac Pozniej napewno napisze :-)

Dzis bylysmy na kontroli I gardelko Oliwka ma jeszcze troche czerwone do soboty antybiotyk ale jest juz lepiej Ja mam tydzien urlopu Szef dal mi teraz bo w wakacje mam nie liczyc na urlop Wybyczylam sie cala ciaze i maciezynski :-(

Oliwka ok Wieczorami troche dokazuje Ale nie ma zle

Ide spac DOBRANOC

Aha jutro jade do katowic na Koncert MYSLOVITZ uwielbiam ihc i od 8 lat jezdze na ich koncerty Tylko gdzie sie da :-)

witajcie
korzystam z okazji ze moich rodzicow jeszcze nie ma ....
za chwile jedziemy na wycieczke do Inwałdu do parku miniatur...
juz sie doczekac nie moge... :-D:-D:-D
wracamy dopiero wieczorem kolo 20 :tak::tak::tak:

zmykam ....
milego dzionka :tak:

Patrysia! Widziałam na NK zdjęcia z wycieczki! Super! Ja też chcę tam jechać!!! Ile czasu zajmuje podróż do Inwałdu?
Dorota! Jak tam po koncercie?

reklama
Do góry