reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

EWUSEK no to wielkie GRATULACJE :-) Ciesze sie strasznie :-)
A spodziewalas sie drugiego synka ? Czy wolalas dziewczynke WIEM WIEM NAJWAZNIEJSZE ABY BYLO ZDROWE :-)

Ja na chwile bo nie mam sil Rozchorowalam sie strasznie Bylam dzis u lekarza i mam antybiotyk na gardlo Wczoraj caly dzien w pracy ledwo stalam KOSZMAR jutro nocka i caly weekend w pracy Sobota dzien niedziela noc NIE WIEM JAK DAM RADE TAKA CHORA
Chorobowego nie wzielam bo nie ma u nas zastepstwa i nie chcialam robic takiego zamieszania ale teraz zaluje ze nie wzielam :-(
No musze jakos dac rade

reklama
Hej!
Wiesz Dorotko, było tak że chciałam miec w domu małą dziewczynkę, ale tak sie bałam że cos może byc nie tak, że najważniejsza dla mnie była informacja że dzidzius jest zdrowy. Teraz myślę że to w sumie fajnie że chłopczyk bo Adaś sie bardziej cieszy i ja też sie cieszę z drugiego synka :-)

EWUSEK bo to tak jest ze zazwyczaj chce sie miec parke ale czlowiek jak sie dowiaduje plci dziecka to cieszy sie i niewazne czy jest to plec taka jaka chcial Kocha sie dziecko takie jakie jest :-)
Ja tez bym chciala miec jeszcze kiedys syna(tak po cichu powiem wam ze chcialabym miec jeszcze syna i druga corke .chcialabym miec 3 dzieci 2 dziewczynki i 1 chlopca Oczywiscie jak by sie trafily 3 dziewczynki tez bym sie cieszyla )ale jak bylaby druga dziewczynka to najwazniejsze aby miala wszystko na swoim miejscu i byla zdrowa

Dziewczyny sie pewnie MAJOWKUJA :-)

Ja mialam isc do pracy ale nie poszlam bo bylam wczoraj z Oliwka u lekarza i jest chora Ma angine tak jak ja I ma 2 antybiotyki jeden doustnie a drugi w kroplach do nosa
Na dwor mozemy wychodzic jak nie ma goraczki Szef wsciekly bo wyszlo to tak ze jak nie chcial mi dac jeden dzien opieki to ja sru na chorobowe na dziecko Gadalam z nim tak od serca i wsio mu wytlumaczylam ale nie wiem czy zrozumial :-(
Boje sie ze bedzie chcial mnie zwolnic No ale zobaczymy Co ma byc to bedzie
Ja sie ciesze ze poszlam na chorobowe na niunie bo ja tez chota strasznie Tzn jakos funkcjonuje ale zle sie czuej A caly weekend w pracy by mnie czekal :-(

JEJU tutaj sie wszystkie majowkuja :-)
My bylismy dzis u mojego szwagra i jego 10 misiecznego synka Bylo bardzo milo Oli teraz spi Ja mialam sobie cos kupic jakas kiecke i buty na lato a tu D blada i nic nie kupilam :-(
Oli chyba lepiej sie czuje Choc dzis przez caly dz=ien nic jesc nie chciala juz sie zaczelam martwic wtedy ona zaczela w koncu jesc :-)
DOBRANOC

witam troche mnie nie bylo ale wyjazdy grile goscie klientki na tipsy... teraz wlasnie wrocilismy z Pszczyny bo zubry ogladalismy i bylismy na miescie...
maly ujz okapany i zasypia :tak: a mylslam ze juz spi bo nie bylo go lsychac ale teraz sie odzwywa na dobranoc:sorry2:
i dzis wyszly mu 2 zabki wiec mamy juz 8 :-D:-D:-D:-D

poodpisuje troche i pote,m ide sie kapac i spac :-D

Biedna Oli z tymi ząbkami. Ja tego nie znam bo Adaś praktycznie bez żadnych rewelacji przechodził ząbkowanie a ząbki ma już wszystkie - cała dwudziestka:-)
Na usg idę do szpitala do Rybnika. A pracuję w spółce, która ma roboty na kopalniach :-)
Patrysia - proszę nie dodawać więcej swoich zdjęć w bikini bo wpędzasz mnie w kompleksy :-D:-D:-D
eeeeee tam przestan :-D:-D:-D:-D:-D
PATRYSIA dzieki :-)
EWUSEK ao ktorej mam jutro trzymac kciuki ?

Bylam na spacerze i zakupacj Kupilam sobie spodnie Mamie torebke juz na urodziny ktore ma za miesiac ale ona tak chciala :-) wiec ma
:-) Sobie skarpetki i majtki i zaczynam sie malowac hihihi Ja sie z reguly nie maluje ale kupilam sobie kosmetyki i cos tam chce sie malowac :-)
Oli kupialm smoczka po 6 miesiacu z tej samej fitmy z TT co ma teraz ale juz jej nie pasuej U nas jest masakra z tymi smoczkami Musze ja jakos przyzwyczaic do nowego smoczka ale juz widze ze latwo nie bedzie :-(

Pozniej jeszcze zajze :-)
takie sa tylko poczatki szybko sie wprawi ja to powoli chce juz odzwyczajac od smoka zobaczymy jak bedzie bo jak narazie to ma go tylko do spania i wiecej nic :blink:
Dziewczyny, melduję sie po usg! Dziedziuś zdrowiutki a przeglądniety był całkowicie - razem z wnętrznościami :-D. No i informuje że będzie drugi synek! :-):-):-) Pozdrawiam i życze miłego dnia!
super wiadomosc gratulacje chlopczyka
EWUSEK no to wielkie GRATULACJE :-) Ciesze sie strasznie :-)
A spodziewalas sie drugiego synka ? Czy wolalas dziewczynke WIEM WIEM NAJWAZNIEJSZE ABY BYLO ZDROWE :-)

Ja na chwile bo nie mam sil Rozchorowalam sie strasznie Bylam dzis u lekarza i mam antybiotyk na gardlo Wczoraj caly dzien w pracy ledwo stalam KOSZMAR jutro nocka i caly weekend w pracy Sobota dzien niedziela noc NIE WIEM JAK DAM RADE TAKA CHORA
Chorobowego nie wzielam bo nie ma u nas zastepstwa i nie chcialam robic takiego zamieszania ale teraz zaluje ze nie wzielam :-(
No musze jakos dac rade
boroko zdrowka zycze szkoda ze nie wzielas L4 bo mozesz sie bardziej rozchorowac :dry:

No to i ja sie melduje Ale tylko na chwile Wieczorem postaram sie wiecej napisac Powiem tylko tyle ze sie u mnie wsio poprzewracalo z praca Ide na wychowawczy Trzeba bedzie przypiac pasa i jakjos zyc Mam nadzieje ze G mnie nie zrani Choc jakos w to watpie i jakos razem pociagniemy Wiecej pozniej bo jakos weny narazie nie mam

reklama
Cześć wam dziewczyny mam do was takie pytanie który ginekolog w Rybniku jest najlepszy i w której przychodni????

Do góry