reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
a więc ;)
jestem młodziutką przyszła mamą mam 18latek;)
chodze do szkoły jeszcze;D
no własnie zaraz musze do niej iść;(
Jestem w 16tc ;) dzidzia przyjdzie na świat 27 maja :) juz nie moge się doczekać;*
MIeszkam sobie w Wodzisławiu ;)
no i chyba to wszysko ;)
;*

czesc dziewczyny:-D
my nadal dwupak:-D:-D:-D
ale juz mnie tak wszystko boli ze chodzic nie umie:dry::dry::dry:
modle sie tylko zeby na swieta w szpitalu nie lezec:dry::-D:-D:-D
chorowitkom zdrowka:-D:-D:-D
i milego dzionka:-D:-D:-D

Ja dalej nic nie wiem, wyniki rezonansu będę mieć w poniedziałek.

Dziewczynki, ja jeszcze raz o mojej pracy wspomnę, może kogoś zainteresuje.
Czy któraś z Was byłaby zainteresowana takimi tematami, jak zabezpieczenie przyszłości dzieci, budowa (kupno) domu lub mieszkania, zmniejszeniem wydatków, zwiększeniem dochodów, godziwą emeryturą czy budową optymalnego kapitału? Bo tym się zajmuję i mogłabym pomóc :) Oczywiście ja za te porady nie biorę pieniążków. Spotkałybyśmy się, ja bym Wam powiedziała co i jak, a potem same zdecydojecie, czy Wam to pasuje, czy nie. Przy okazji możemy poznać się nawzajem i nasze maluchy ;P

basia A może dostaniesz prezencik pod choinkę?? ;P Moja koleżanka urodziła się 24 grudnia o 23.45 ;P Zaraz po karpiku mama dostała skurczy i proszę :D Prezencik się wykluł :D

reklama
Do góry