reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

aha to chyba narazie w gre bedzie opiekunka wchdyic a nie zlobek bo wieczorem to jak. A pisalam do kilku zlobkow i maja miejsca jak by co no nie wiem jeszcze zobacze:-)

reklama
hehe wiecie co wcale nie odsypialam :p
Normalnie elegancko poczekalam do 5, po czym wstalam, umylam dziuba, pomalowalam, o 6 obudzilam treszte gromady i o 7.20 wyjechalysmy do Bytomia, bo pisalam Wam, ze dzis Oluska miala wycieczke z przedszkola do Muzeum Chleba wiec pod zadnym pozorem nie mozna bylo przegapic :p Wrocilysmy kolo 17-tej i szczerze wszyscy czyli Ola i szwagierka padly juz, ja jeszcze chwilke posiedze i tez mykam spac :D
Aaaaaaa i doszlam do wniosku, po obejrzeniu kalendarza, ze najlepiej jakbym urodzila po 9-tym haha bo 8-go mam z Olusia zaplanowanych jeszcze dwoch lekarzy :p:p I szkoda byloby przesuwac, bo to odnosnie tych jej bidnych uszek :| W ogole nie wiem czy Wam pisalam, ze nastepna planowa operacja drenazu uszek czeka Nas 3-go stycznia :(:( Zesram sie znowu ze strachu eh eh :| A wiec trza zaciskac nogi jeszcze przez tydzien :D hihih a Wyyyyy to skonczcie z tymi dietami !! Bo kurde chude pewnie jak tyczki a wszystkie chudnac chca :)

Nuuuuśka A nie masz nikogo, kto by, w razie czego, poszedł z Olą do tego lekarza?? A tak poza tym, to Wróżka Natalia wróży Ci, że urodzisz 11 listopada :D A tak serio, to przewidziałam (w ciemno zupełnie!!) daty narodzin kilku dzieci ;) Mam jakąś taką intuicję, że czasem zastanawiam się, czy nie jestem jakąs czarownicą czy coś ;P

hello co tam u was nie sie nie odzywacie dziewczyny. :-(
jak tam nuska urodzilas juz???
A ty natuska jak tam lepiej sie czujesz???? I kiedy spotkanko dziewczyny????

U nas już lepiej :) Aluś zdrowy, ja z grubsza też, Maks dalej łobuzuje i nie choruje wcale ;)

malwina A z jakimi żłobkami się kontaktowałaś i ile tam liczyli sobie za czesne? :)

witam i ja u nas też ok wszyscy zdrowi
nie mam dziś za bardzo czasu na kompka bo sprzątam a zaraz idę po Olusię do przedszkola....

Natusa dobrze że i u Was ze zdrówkiem już lepiej
Nuuuśka nogi jeszcze zaciśnięte?????

wiesz co jeden to szczesliwy start i drugi to kacperek chyba nie wiem cholera bo nie mam tu tego meila. A cene ci napisze jak znajde bo gdzies bo zapisalam tego meila. I kiedy spotkanie bo sie doczekac nie moge.??????

reklama
Do góry