reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Witam poranna pora i zarzadzam pobudke :D:D
Spac nie moge :| przekichane, jak sie o 2 obudzilam tak zero, ani na lewy bok ani na prawy :| Alus spis spokojnie,jakos ja tylko poddenerwowana nie wiedziec czemu.

Natusa - jestem na diecie niełączenia (inaczej dieta Kwaśniewskiego) Odchudzamy sie razem z moja mamą i sie wzajemnie motywujemy.
Nuuuśka - ło matko! Budzisz sie wcześniej niż mój mąż do pracy (a on wstaje 3.50) :-)
Trzymaj się! Jeszcze tylko 5 dni :-D

Nuuuuśka Ja też tak często się budzę. Ale nie wstaję :p To są zalety posiadania laptopa :D

ewusek Dieta Kwaśniewskiego? Ta, co to się zjada kosmiczne ilości tłuszczu? Bo tak samo nazywa się dietę optymalną, Kwaśniewskiego. A radziłabym jednakowoż ją zmienić. Dlaczego? Ano dlatego iż:
a) moja ciotka z wujkiem byli na niej i w efekcie przybyło im sporo kg, a potem wujek zachorował poważnie na żołądek
b) mój Małż był na tej diecie przez jakiś czas, to się nabawił zapalenia mięśnia sercowego
Wszystko to w efekcie stosowania tej diety. Nie wiem, czy myślimy o tej samej diecie, ale tak proforma wolę uprzedzić. Będe mieć przynajmniej czyste sumienie ;P

Dobra nie oznacza, że zdrowa. W diecie człowieka powinno znaleźć się przynajmniej 5-10% tłuszczu. Nie pamiętam dokładnie tych wszystkich mechanizmów, dlaczego tak, a nie inaczej, ale z tego samego powodu dieta Dukana może być niebezpieczna. Tam też tłuszczu nie ma, węglowodanów podobnie. I nerki siadają.

Witam. My juz posprzatane na fertig:-D Nawet balkon dzis posprzatalam:-) Jestem z siebie dumna! Mam pytanko do was kursy prawa jazdy maja wieczorowa pora czy dziennie???? Kurcze bo musze zrobic zaczne od stycznia bo jak wroce (choc mam nadzieje ze nie ) do Wiednia to musze juz miec wiec w ten rok musze te sprawy pozalatwiac:-) A jak u Ciebie Natuska lepiej sie troszke czujesz???

reklama
monia - nie, no jak teściowa tak mówi to musi byc prawda :-D:-D:-D
Ja sie nie martwię że w tej diecie czegos brakuje czy tez nadbywa bo moja mama z zawodu i zamiłowania jest technologiem żywienia i juz ona tam dba żeby pomimo diety było pełnowartościowo.
Malwina z tego co wiem to na jazdy się umawiasz na którą chcesz ale wykłady są przeważnie po południu lub wieczorem

Do góry