reklama
basia1807
mama trzech skarbów
hej dziewczyny
no i zlapalo mnie chorobsko... kaszle okropnie i prawie nie spie przez to... a Tym ktore podzielaja moj los zdrowkA zycze
dziewczyny pomozcie !!!!!
gdzie mozna kupic plaszczyk nie drogi na brzuszek...jezdzilam wczoraj trzy godziny po sklepach i nic... w PEPCO [przymierzalam piekny plaszcz ale na styk...a nie wiem ile mi brzusio jeszcze urosnie
pomocy!!! z gory dziekuje za wszystkie rady
no i zlapalo mnie chorobsko... kaszle okropnie i prawie nie spie przez to... a Tym ktore podzielaja moj los zdrowkA zycze
dziewczyny pomozcie !!!!!
gdzie mozna kupic plaszczyk nie drogi na brzuszek...jezdzilam wczoraj trzy godziny po sklepach i nic... w PEPCO [przymierzalam piekny plaszcz ale na styk...a nie wiem ile mi brzusio jeszcze urosnie
pomocy!!! z gory dziekuje za wszystkie rady
ewusek1203
Fanka BB :)
Melduje sie że jestem! Wszystkim chorowitkom duzo zdrówka! Monia - gratuluję córeczki! A mnie wczorak Olo tak ugryzł w brodę że mam brzydki ślad. Siedzę w pracy zapudrowana, ale i tak widać.
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Witam się porannie znad kubeczka soczku ;-)I muszę się pochwalić, że mojemu Alusiowi rośnie drugi ząbek To chyba na poczet ego, co tatuś stracił
Maksio wczoraj po raz pierwszy zasnął bez paluszka w buzi Ale co to było zachodu! Musiałam mu powiedzieć, że paluszek mu odpadnie, jak go będzie tak ssał i połknie go. A że już go ten paluszek boli, to uwierzył. Kazał se lekarstwo dać, to polałam mu palucha solą fizjologiczną, zapakowałam łyżeczkę z syropkiem witaminkowym do dzioba i zabandażowałam rączkę ;-) Zadowolony Maks poszedł spać
Maksio wczoraj po raz pierwszy zasnął bez paluszka w buzi Ale co to było zachodu! Musiałam mu powiedzieć, że paluszek mu odpadnie, jak go będzie tak ssał i połknie go. A że już go ten paluszek boli, to uwierzył. Kazał se lekarstwo dać, to polałam mu palucha solą fizjologiczną, zapakowałam łyżeczkę z syropkiem witaminkowym do dzioba i zabandażowałam rączkę ;-) Zadowolony Maks poszedł spać
malwina1209
Mamusia Alanka:-)
OBECNA hehe
To ja ponownie grzecznie zapytuję się, kiedy możemy się wbić na parapetówkę
A my wczoraj mieliśmy przygodę... A. złamał sobie ząbek, dwójkę... Wygląda koszmarnie... Tak to jest, jak się leczy zęby u nie takiego dentysty... Niby fajnie zrobiony był, niby wszystko ok, a tu proszę... Przy samym korzeniu się po prostu ułamał... I znowu kasa na ząbki pójdzie... I jak ja mam w takich warunkach uzbierać na tą moją operację
Ha ha no w sobote przyjedziemy i do wtorku maz i moj brat bedzie z nami i bedziemy kombinowac z mieszkankiem:-) Ale juz w srode chetnie sie spotkam A jak sobie zlamal biedny :-(?????
A jaka ty operacje chcesz sobie zrobic???
OBECNA;-):-)
Nuuuśka jak po wizycie znalazłas doktorka?
Natusa oj współczuje wydatków dentystowych ja ostatnio jak leczyłam zęba to zapłaciłam 400złale tam byłam pierwszy i ostatni raz..
a ja chodzę dzis szczęśliwa i dumna:-)moja córcia była dzis pierwszy raz po tygodniowej nieobecności w przedszkolu i same pozytywy ją dziś spotkały.Jutro jedzie jako przedstawiciel swojej grupy po odbiór jakiejś nagrody dla przedszkola w sumie jedzie tylko 10 dzieci na całe przedszkole po 2 osoby z każdej grupy no i akurat ona wylosowała że pojedzie no i pani pochwaliła prace plastyczne mojej córci innej pani przedszkolance a ta pani powiedziała to mi i ja o kilka cm urosłam:-):-):-)
Wiesz co ja tak samo mialam wszystkie zeby poleczyc po ciazy razem 12 i za kazdego placilam 100 euro szok normalnie placimy kupe kasy za ubezpieczenie ale dentystka powiedziala ze jak na ubezpieczenie chce leczyc to mi czarne plomby zalozy!!!!:-0 No wiec musialam placic za kazdego i tym sposobem pozbylismy sie 1200 euro!!!!!!!!! Koszmar no ale juz porobione wszystko cale szczescie ale do teraz zaluje co ja bym se za ta kase kupila
Aha wiecie gdzie kupic w rybniku rolety ale nie takie na wymiar tylko ze pojde i kupie a nie czekac??? I takie naklejki na sciany ladne???;-)
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
malwina Najlepiej naklejki kupować na allegro. Tam masz największy wybór, chociaż musisz poczekac te trzy dni na przesyłkę. Podobnie rolety. Na wymiar kupisz, ale musisz poczekać. Ja czekałam 2 dni. A kupowałam w Realu na pasażu.
Zęba złamał sobie na widelcu. Po prostu źle zrobiony ząbek był i pękł. Zdarza się. Ale dentysta teraz się wykręca, że to nie jego wina. Postraszyłam go sądem, to powiedział, że przeczyta dokumentację i zobaczy, czy reklamacja jest zasadna. Znając życie pewnie nie będzie. A zbieram sobie na zmniejszenie biustu. Z NFZ-u to się nie doczekam. A to, bagatela, ok 9000zł. W Bytomiu bodajże jest fajny ośrodek.
Zęba złamał sobie na widelcu. Po prostu źle zrobiony ząbek był i pękł. Zdarza się. Ale dentysta teraz się wykręca, że to nie jego wina. Postraszyłam go sądem, to powiedział, że przeczyta dokumentację i zobaczy, czy reklamacja jest zasadna. Znając życie pewnie nie będzie. A zbieram sobie na zmniejszenie biustu. Z NFZ-u to się nie doczekam. A to, bagatela, ok 9000zł. W Bytomiu bodajże jest fajny ośrodek.
malwina1209
OOO to mnie mozesz oddac troche ja sie nie obraze hi hi bo mnie bozia nie obdarowala;-)
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Ja się chętnie podzielę Na dzień dzisiejszy, jak nie zmniejszę piersi, to za 10 lat mogę wylądować na wózku inwalidzkim... Już mi kręgosłup siada...
malwina1209
O matko az tak to czemu ci nfz nie chce pomoc przeciez to zagrozenie dla zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Nie no, NFZ zrefunduje operację, ale kolejka oczekiwania jest na przynajmniej 4 lata, a poza tym refundacja obejmuje tylko zmniejszenie piersi, bez ich podniesienia. A to wtedy wygląda... Ehm... A jak coś, to musisz dopłacić do efektu tak czy inaczej. To ja już wolę sama sobie zaoszczędzić trochę i mieć jakiś wymierny efekt.