reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

Ja chodzę z chłopcami do przychodni Ad Medico do pani dr Pffeifer. Uważam że jest super lekarzem. Jest baaaardzo dokładna. Jak ma wątpliwości to posyła na badania a nie leczy metodą prób i błędów. No i co najważniejsze antybiotyki to u niej ostateczność.
Czasem chodzę też do dr Sobańskiego, ale to prywatnie. Też uważam go za super specjalistę i też nie przepisuje antybiotyków "na wszystko".
A jak jest potrzeba i dzidzia się rozchoruje np w weekend to polecam Woźnikowskiego - przyjeżdża do domu - z tym że taka wizyta domowa kosztuje 120zł

reklama
Moj Olek chodzi, a właściwie to biega! On brdzo szybko stawiał pierwsze kroczki i tak szczerze mówiąc to myślałam że na 10 miesięcy będzie śmigał a tak rzeczywiście zaczął fajnie chodzić 13 września czyli 4 dni po roczku :-)
Ale Adaś też tak miał że stał mocno na nogach bardzo prędko, a chodzić pewnie zaczął gdzieś na rok i 2 miesiące.

malwina To kiedy mamy się wpraszać na parapetówkę?? :D

Mój Maks chodził, jak miał niecałe 13 miesięcy. Czyli w normie :D Teraz zaczyna już rozmawiać fajnie :D
A mają Wasze dzieci jakies ukochane rzeczy?? Chodzi mi o kocyki czy tam przytulanki? Maks ma nynę ;D Znaczy poduszeczkę swoją i bez niej z domu nie wychodzi :D

Witam po dlugiej nieobecności :-)

Najważniejsze: Gratuluję wszystkim rozdwojonym Mamusiom:)

Ciągle czytam,ale jak tylko chce cos napisać moja Wszedziebywająca Córka nie jest tego samego zdania ;-)Mamy za sobą trzydniówkę, zapalenie gardła i katar. Na szczęscie rzadna z przypadłości nie popsuła samopoczucia Juli.Jedyne co się popsuło to i tak już niewielki apetyt.Osiwieję z tym jej jedzeniem szybciej niż się spodziewam :)

Ja też chodze do Pani dr Pfeiffer.Jestem mega zadowolona. Prywatnie nie miałam jeszcze potrzeby korzystać z jej usług,natomiast wcześniej chodziłam prywatnie do pani dr Gawliczek do Żor.Rewelacyjna i jak na prywatnego lekarza niedroga.Wizyta kosztuje 20,00.

Co do technika farmacji.W Rybniku prócz Andersa jest jeszcze jedno studium medyczne.Nie prywatne...Strona

Jeśli zaś chodzi o Gliwice, to tutaj jest jedno z lepszych :
Szko�a Policealna Wojew�dztwa �l�skiego im. J. Koraszewskiego
Z dworca autobusowego to jakieś 10 minut.

Pozdrawiam i mam nadzieję,ze będę zgodnie z obietnicą pisac więcej :)

A i d***a... Technik farmacji jest tylko dla młodzieży zaraz po liceum... Chociaż podobno do 25 roku życia można się dostać na te kierunki, ale to dzienne są, niestety... :(

A i d***a... Technik farmacji jest tylko dla młodzieży zaraz po liceum... Chociaż podobno do 25 roku życia można się dostać na te kierunki, ale to dzienne są, niestety... :(

Podejrzewam w tamkim razie że to studium w Gliwicach prawdopodobnie też.Tzn.nie wiem czy też granica wieku jest 25, ale w moich "zamierzchłych"czasach zajecia odbywały się w systemie dziennym. Jednak po ukończeniu tego studium problemu nie ma ze znalezieniem pracy,więc może warto :)

reklama
Do góry