pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodź do mnie ja mam 3 rodzaje testów w zapasie , nawet Ci kieliszek dam nowy do sikaniaMi nie pokazywał
juz idęChodź do mnie ja mam 3 rodzaje testów w zapasie , nawet Ci kieliszek dam nowy do sikania
tak ten sam, no niby nie jest wiarygodnyA to jest cały czas ten sam test? Po 5 minutach to chyba wynik już nie jest wiarygodny?
ale czemu do jutra?Dobra nie ma co myśleć.. muszę poczekac co najmniej do jutra, ale nie ukrywam, ze się juz nakręciłam chociaż wiem, ze nie powinnam
O kuwa jaki plaskacz
Ja się zastanawiam, czy ja nie przegapiłam swojego pierwszego w życiu pozytywu@LaLaLaKoala nie przejmuj się, ja też nie widzę
swojego nie przegapisz to jest ci innego niż wieczna bielJa się zastanawiam, czy ja nie przegapiłam swojego pierwszego w życiu pozytywu