reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Zamierzam kupić któreś z tych, który lepszy waszym zdaniem?

Załączniki

• 427ebb56-1d95-4809-b517-8ca29dfa7409.jpeg
    427ebb56-1d95-4809-b517-8ca29dfa7409.jpeg
    25,8 KB · Wyświetleń: 76
  • e8d513f1-dbe9-4ddb-bac2-55c78cca7a35.jpeg
    e8d513f1-dbe9-4ddb-bac2-55c78cca7a35.jpeg
    26,4 KB · Wyświetleń: 81
Ja mam teraz taką sytuację i myślę, ze owu jeszcze przede mną aczkolwiek paski i temperatura w tym cyklu jest dosc ciekawa. Śluz mam bardziej wodnisty i biały i dosc duzo go... ale na plodne chyba za wcześnie było dziś mam 12 dzien cyklu
Ej faktycznie te Twoje testy owu i temp robią sobie ewidentnie jaja :D
Ja bym nic z tego nie wiedziała.

U mnie już dzisiaj zaczęło zalewać, więc od razu humor lepszy :D :D później niż zwykle, ale może ta maca mi coś przesunęła. Czas wskoczyć na trzona, od razu chęci przybyły 🤣

@LaLaLaKoala ja to w ogóle znalazłam dla Ciebie t-shirt:

reklama
Ej faktycznie te Twoje testy owu i temp robią sobie ewidentnie jaja :D
Ja bym nic z tego nie wiedziała.

U mnie już dzisiaj zaczęło zalewać, więc od razu humor lepszy :D :D później niż zwykle, ale może ta maca mi coś przesunęła. Czas wskoczyć na trzona, od razu chęci przybyły 🤣
Ja tez nic nie rozumiem tym bardziej, ze zdrowa jestem jak klacz 🐎 Dlatego trzonuje co drugi lub co trzeci dzień 🍑🍆... juz bym testy odpaliła 😂🤣😁, ale nie wiem co miałyby wykryć, bo nawet covid nie wyjdzie 😂🤣😉 a 10szt "tylko aż" to musi mi ostatni zostać na dzień @ 19.10.🤣🤣🤣

Do góry