reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Kurde wiecie co ... biorę ten acard i okres mam mega obfity. Pytałam dziś lekarza czy mogę przestać go brać na te kilka dni bo się wykoncze... ale mówił że lepiej nie bo miałam za bardzo podwyższone krwinki i może się źle skończyć takie odstawianie( ale ten lekarz jest trochę walnięty, a inny na urlopie), pytałam ginekologa i mówiła że jak bardzo mam obfite krwawienie po tych tabletkach to lepiej żebym odstawiła chociaż na 2 pierwsze dni okresu.... no i nie wiem co robić 😏😏😏😏 zużyłam już paczkę tamponów i prawie 2 paki podpasek... Leżę blada jak ściana nawet oczu nie mogę otworzyć tak mnie to męczy ... no i brzuch boli strasznie .... Doradzicie coś? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Ja to nie rozumiem tylko 1.... moj gin kazal mi brać acard ze wzgledu na coś z morfologii, lekarze w szpitalu byli zdziwieni, ze wogole biorę i wypisując mnie po laparo, kazali odstawić wszystko (żelazo, acard) prócz kwasu foliowego . Ale w dniach @ mialam go nie brac wg zalecen gina.

reklama
niestety nie ale jakaś porażka. Ponoć dziś zostanie zadbane nasienie ale wyniki w ciągu 21 dni najwcześniej mogą pojawić się za tydzień.
kurde, to jak dziewczyny pisały, że wynik w ciągu 3 dni to myślałam, że długo. Mój miał wyniki tego samego dnia max następnego. Ta klinika to leczenia niepłodności czy jakaś zwykła przychodnia z opcją badania?

Hejo. Dzisiaj byliśmy na tym badaniu nasienia. Na wynik musimy czekać do 21 dni. Ale co najlepsze w internecie naczytalismy się że w klinikach są odpowiednie miejsca do pobrania nasienia. Nam kazano wejść po prostu do zwykłego WC. Mój się że stresował. A ja czułam się jakbym poprostu będąc na baletach bądź imprezie poszła zrobić to do toalety. No ale czego się nie robi dla dobra sprawy. Teraz czekać aby było wszystko wporzadeczku. A my zaraz poprawimy to co nam się nie podobało 🤣🤣🤣
A można wiedzieć ile zapłaciliście za taki luksus? :D

reklama
Do góry