reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

To Wasze badanie to naprawdę żart. Nawet nie wiem co powiedzieć. No i co oni będą robić z tym materiałem 21 dni 😱
My mieliśmy wyniki w godzinę. Wyszliśmy z bociana, zdążyliśmy wejść do lumpa i między wieszakami czytaliśmy 😂
Tez jestem w szoku. U nas stary pojechał na 9 oddać badanie, komfort i kultura a o 16 na wizycie już wyniki czekały u lekarza. Dramat ta pseudoklinika.

reklama
Hej! Jestem w dupie czarnej 🙂 jutro miałam iść do gina, do którego tez chodzę prywatnie namęczyła sie zeby mnie przyjść w innym mieście na NFZ żebym nie płaciła co tydzień, na monitoring endo, jak wyglada po okresie ale ten przyszedł dopiero dzis, wiec muszę to odwołać i nje wiem co dalej. Październik będzie ostatnim miesiącem, kiedy mogę brać accofil bo po 3 miesiącach jest zalecana przerwa w jego braniu także dopiero pod koniec roku chyba będę do niego pisać co dalej🤷‍♀️ I chyba październik jest ostatnim miesiącem starań. Później nie wiem..
Weź do niej zadzwoń i zapytaj czy aby na pewno masz nie przyjeżdżać, bo mój ginekolog w trakcie mojego okresu chciał mi zrobić USG i sprawdzał jak wygląda endo.

Weź do niej zadzwoń i zapytaj czy aby na pewno masz nie przyjeżdżać, bo mój ginekolog w trakcie mojego okresu chciał mi zrobić USG i sprawdzał jak wygląda endo.

@Nel331
Dokładnie, ja też miałam raz taką sytuację że krwawienie nie było przeszkodą do badania :)

Ten gin mówił mi, ze po okresie, bo chce zobaczyć czy złuszczy się całe. No jeszcze jakby to był 3dc.. ale 2 ?
I jeszcze problem jest taki, ze on tam przyjmuje tylko w środy wiec nawet jak ja tam dziś zadzwonię zapytać to i tak mi nic nie powiedzą

reklama
Do góry