reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
No i jak się dobrze kogoś normalnego poradzić ... ja nie wiem czemu taki kretyn leczy ludzi...
Mąż to mnie chciał na IP wieść. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
W przyszłym cyklu odstawiam już dzień przed przewidywana data okresu.

Łyknij se porządna dawkę wit C i wspomóż się jakimś zakwasem z buraka

Mnie nigdy tez nie mówili nic o endo tylko ze ładne, ostatnio w 11dc miałam 15,5 i dwóch ginow powiedziało ze to jest ok. Po owu w 25 dc miałam 17 niecałe i gin powiedział, ze jakbym miała 18-20 to zaczął by się martwić, ale tez słyszałam ze to za grube i jedno i drugie, wiec tez nie wiem 🤷‍♀😁
Na jakim teraz jesteś etapie? Idziesz jeszcze do apc, docent coś Ci zmienił, dołożył?
To madrzejsza o webinar powiem Wam, że po 21 powinnyśmy zrezygnować z urządzeń emitujących niebieskie światło gdyż ponieważ wpływa to na produkcje melatoniny i zostało już opublikowane badanie, które wykazało, że kobiety z z odpowiednim poziomem melatoniny miały lepsze i więcej oocytów w procesie in vitro 😍
Dodatkowo co ciekawe w parach gdzie mężczyzna ma niski poziom wit D zdarzają się częściej wczesne poronienia
Ja pracuję do 22, muszę powiedzieć dyrektorowi, ze od teraz wyłączam kompa i kończę pracę o 21 bo musze zadbać o oocyty 😀

A dziękuję, w porządku :-) Ale cieszę się, że środa już bliżej niż dalej... 🙃
coś tam jakieś objawy widmo? Czy cisza w eterze? Czekamy razem z Tobą :)

Pytałam, bo myślałam że może za duża dawka dla Ciebie. Też biorę 75 i u mnie to nie powoduje mocniejszych krwawień ale mój lekarz mówił, żeby na czas miesiączki odstawiać. Brać znowu od 4 dnia cyklu.

No ja tak mówiłam lekarzowi, bo właśnie na forum o tym czytałam, a i ogólnie w necie i zdania podzielone, że u jednych mocne krwawienie a u innych nic się nie zmieniło. Ale widzę że u mnie mega się zmieniło, nie było takich obfitych nigdy.
Ginekolog też mi nie wspomniał nic, ale może ja nie słuchałam bo jak zobaczyłam w zaleceniach acard to od razu w głowie miałam że jestem stara i dlatego mam to brać. A dziś jak dzwoniłam to mówiła żeby odstawić na pierwsze dni cyklu i dopiero potem brać.

Na jakim teraz jesteś etapie? Idziesz jeszcze do apc, docent coś Ci zmienił, dołożył?

Ja pracuję do 22, muszę powiedzieć dyrektorowi, ze od teraz wyłączam kompa i kończę pracę o 21 bo musze zadbać o oocyty 😀

coś tam jakieś objawy widmo? Czy cisza w eterze? Czekamy razem z Tobą :)

Była wzmianka o późnych i nocnych zmianach żeby wydłużać sen adekwatnie i dbać o jego jakość w postaci rolet zaciemniających na przykład

reklama
Do góry