reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
No i jak się dobrze kogoś normalnego poradzić ... ja nie wiem czemu taki kretyn leczy ludzi...
Mąż to mnie chciał na IP wieść. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
W przyszłym cyklu odstawiam już dzień przed przewidywana data okresu.

Łyknij se porządna dawkę wit C i wspomóż się jakimś zakwasem z buraka

Mnie nigdy tez nie mówili nic o endo tylko ze ładne, ostatnio w 11dc miałam 15,5 i dwóch ginow powiedziało ze to jest ok. Po owu w 25 dc miałam 17 niecałe i gin powiedział, ze jakbym miała 18-20 to zaczął by się martwić, ale tez słyszałam ze to za grube i jedno i drugie, wiec tez nie wiem 🤷‍♀😁
Na jakim teraz jesteś etapie? Idziesz jeszcze do apc, docent coś Ci zmienił, dołożył?
To madrzejsza o webinar powiem Wam, że po 21 powinnyśmy zrezygnować z urządzeń emitujących niebieskie światło gdyż ponieważ wpływa to na produkcje melatoniny i zostało już opublikowane badanie, które wykazało, że kobiety z z odpowiednim poziomem melatoniny miały lepsze i więcej oocytów w procesie in vitro 😍
Dodatkowo co ciekawe w parach gdzie mężczyzna ma niski poziom wit D zdarzają się częściej wczesne poronienia
Ja pracuję do 22, muszę powiedzieć dyrektorowi, ze od teraz wyłączam kompa i kończę pracę o 21 bo musze zadbać o oocyty 😀

A dziękuję, w porządku :-) Ale cieszę się, że środa już bliżej niż dalej... 🙃
coś tam jakieś objawy widmo? Czy cisza w eterze? Czekamy razem z Tobą :)

Pytałam, bo myślałam że może za duża dawka dla Ciebie. Też biorę 75 i u mnie to nie powoduje mocniejszych krwawień ale mój lekarz mówił, żeby na czas miesiączki odstawiać. Brać znowu od 4 dnia cyklu.

No ja tak mówiłam lekarzowi, bo właśnie na forum o tym czytałam, a i ogólnie w necie i zdania podzielone, że u jednych mocne krwawienie a u innych nic się nie zmieniło. Ale widzę że u mnie mega się zmieniło, nie było takich obfitych nigdy.
Ginekolog też mi nie wspomniał nic, ale może ja nie słuchałam bo jak zobaczyłam w zaleceniach acard to od razu w głowie miałam że jestem stara i dlatego mam to brać. A dziś jak dzwoniłam to mówiła żeby odstawić na pierwsze dni cyklu i dopiero potem brać.

Na jakim teraz jesteś etapie? Idziesz jeszcze do apc, docent coś Ci zmienił, dołożył?

Ja pracuję do 22, muszę powiedzieć dyrektorowi, ze od teraz wyłączam kompa i kończę pracę o 21 bo musze zadbać o oocyty 😀

coś tam jakieś objawy widmo? Czy cisza w eterze? Czekamy razem z Tobą :)

Była wzmianka o późnych i nocnych zmianach żeby wydłużać sen adekwatnie i dbać o jego jakość w postaci rolet zaciemniających na przykład

reklama
Do góry