LadyCaro
Fanka BB :)
@LaLaLaKoala jesteś moim mistrzem obrazków i wierszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem ja teraz jak zamawiałam kosmetyki dla starego (pielęgnacja wg @Wezu) to mi dali w gratisie jakąś witaminę D3 forte i sobie biorę Bo suple staraniowe odstawiłamdziewczyny, macie może do poelcenia jakąś dobrą witamine D ale duzo jednostke, tak 6000 - 8000?
Osz tyyyyy... Ja owulke wyznaczyłam tylko po sluzie i bólu jajnika xd oby tez właściwie xdNie monitorowałam w żaden sposób owulacji więc nie wiem nie czułam w tym cyklu nawet żadnych boli, nic kompletnie. W 25dc robiłam test i był negatywny a w 26 dc już był duszek.
Jeśli mam być szczera, to ten wrzesień nie spełnił moich oczekiwań.
Czekam już na październik, ostatni tydzień września to będzie takie typowe przeczekanie.
Mam nadzieję, że dziewczyny dobrze nasikają na testy w tym ostatnim tygodniu.
Ja aktualnie też biorę tą z aliness. Jednak przy niedoborach 4 tys może być za mało.
Mnie na szczęście endo uświadomiła od razu, że powinnam brać w trakcie posiłku wcześniejsze próby suplementowania 8000 jednostek nie przynosiły efektów, przynajmniej wiem dlaczegoOsz tyyyyy... Ja owulke wyznaczyłam tylko po sluzie i bólu jajnika xd oby tez właściwie xd
@Idealnienieidealna ja też biorę, ale mama mnie uświadomiła, że mam to żreć z jedzeniem rano, bo inaczej wszystko wysikam
Ale może lepiej podziałać jak płody śluz i chęci są
Jeśli mam być szczera, to ten wrzesień nie spełnił moich oczekiwań.
Czekam już na październik, ostatni tydzień września to będzie takie typowe przeczekanie.
Mam nadzieję, że dziewczyny dobrze nasikają na testy w tym ostatnim tygodniu.
Jest dzisiaj taka szansa ale zobaczymy
Niby dziecko z czerwca fajne, ale ja zbytnio nie chciałam więc dla mnie nie ma tragedii
Myślę, że koło środy założę październikowy wątek