wiktoria708
Fanka BB :)
Ja tez widzę super! Czyli 5 dni przed planowaną @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja wróciłam. Każdy ma inne potrzeby, oczywiście, ale nikt mi nosić nie zabroni ;-) Przez cały ten czas nie zachorowałam ani razu, nie tylko na covid właśnie. Gdy tylko zniesiono obowiązek noszenia - byłam chora po 2 dniach. jasne, że jeśli ma się odpowiednią pracę, czy w ogóle telepracę, ryzyko jest małe. Ale jako lekarz chyba bym tego ryzyka nie podjęła. W mojej pracy codziennie przewija mi się prawie setka różnych osób, na efekty nie trzeba długo czekać...Co do tego ostatniego to zdarzają się tez lekarze, którzy się nie szczepią. Co kto lubi, ze tak powiem. Ja się zastanawiam czy nie wrócić jednak do maseczek - i nie tylko z uwagi na covid
U mnie może trochę mniej, jak u ciebie, ale tez pracuje z ludźmi - i to mnie w tym sezonie jesienno - zimowym przerażaNo ja wróciłam. Każdy ma inne potrzeby, oczywiście, ale nikt mi nosić nie zabroni ;-) Przez cały ten czas nie zachorowałam ani razu, nie tylko na covid właśnie. Gdy tylko zniesiono obowiązek noszenia - byłam chora po 2 dniach. jasne, że jeśli ma się odpowiednią pracę, czy w ogóle telepracę, ryzyko jest małe. Ale jako lekarz chyba bym tego ryzyka nie podjęła. W mojej pracy codziennie przewija mi się prawie setka różnych osób, na efekty nie trzeba długo czekać...
Biel....@AScarlett @bienius992 aktualizacje proszę
Zależy od osoby i ciężki temat. Ja akurat nie jestem fanek maseczek, w szczególności jak każą np. W nich szkolenie prowadzić przez 8h, pracować fizycznie , moim zdaniem więcej szkody niż pożytku i bez maseczki mniej chorowałam, niż w okresie noszenieNo ja wróciłam. Każdy ma inne potrzeby, oczywiście, ale nikt mi nosić nie zabroni ;-) Przez cały ten czas nie zachorowałam ani razu, nie tylko na covid właśnie. Gdy tylko zniesiono obowiązek noszenia - byłam chora po 2 dniach. jasne, że jeśli ma się odpowiednią pracę, czy w ogóle telepracę, ryzyko jest małe. Ale jako lekarz chyba bym tego ryzyka nie podjęła. W mojej pracy codziennie przewija mi się prawie setka różnych osób, na efekty nie trzeba długo czekać...
Dalej jest raz na tydzień pozytyw ?
@acetylocholina, co u Ciebie? Jak sytuacja?
Nic nie dajesz znać.