reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Mój Stary, eksploatowany potężnie w ostatnim czasie, właśnie powiedział, ze czuje się jak mój seksualny niewolnik 🤐
Mój ciagle narzeka ze za mało za mało wiec pewnie chetnie by się zamienił 😅😂

Ogolnie nie mam aż takiego libido żeby chciało mi sie codziennie lub co do 2 dni i te nasze 18 miesięczne starania zaczynaja mi trochę już uwierać 😅

Jak jest u Was z alkoholem między owu, a implantacją/pozytywnym testem? Nie odmawiacie sobie?
Raczej nie piję, ale czasami lubimy sobie coś łyknąć dla jeszcze luźniejszej atmosfery niż spinania się staraniami..a chyba każda z nas miewa takie spięcie zamiast czerpać przyjemność w danej chwili 😉. Zastanawiam się czy skoro rano wstrzyknęłam ovitrelle, to nie powinnam się teraz napić małej lampki wina? 🥸

Raczej nie piję, ale czasami lubimy sobie coś łyknąć dla jeszcze luźniejszej atmosfery niż spinania się staraniami..a chyba każda z nas miewa takie spięcie zamiast czerpać przyjemność w danej chwili 😉. Zastanawiam się czy skoro rano wstrzyknęłam ovitrelle, to nie powinnam się teraz napić małej lampki wina? 🥸
Oh zdecydowanie! Nawet dwóch 🥂

reklama
Do góry