Kejcik
Fanka BB :)
a mój „ćwiczymy dzisiaj, dużo trzeba ćwiczyć”Mój prowadzący mówi na monitoringu "zastrzyk i IDZIECIE PO DOBRE"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mój „ćwiczymy dzisiaj, dużo trzeba ćwiczyć”Mój prowadzący mówi na monitoringu "zastrzyk i IDZIECIE PO DOBRE"
Coś w tym jest, bo mojemu zegarek po seksach ostanio kilka razu zarejestrował „trening na orbitreku”a mój „ćwiczymy dzisiaj, dużo trzeba ćwiczyć”
Ja wtedy max lekkie piwko, ale od paru cykli nic. Nie powiem, czy to jest medycznie uzasadnione, ale mam przeczulicę po imprezowej kuzynce...Jak jest u Was z alkoholem między owu, a implantacją/pozytywnym testem? Nie odmawiacie sobie?
Ja od owu nicJak jest u Was z alkoholem między owu, a implantacją/pozytywnym testem? Nie odmawiacie sobie?
Mój ciagle narzeka ze za mało za mało wiec pewnie chetnie by się zamieniłMój Stary, eksploatowany potężnie w ostatnim czasie, właśnie powiedział, ze czuje się jak mój seksualny niewolnik
Wcale lub pol piwa z sokiem, ale zazwyczaj bezalkoholoweJak jest u Was z alkoholem między owu, a implantacją/pozytywnym testem? Nie odmawiacie sobie?
Raczej nie piję, ale czasami lubimy sobie coś łyknąć dla jeszcze luźniejszej atmosfery niż spinania się staraniami..a chyba każda z nas miewa takie spięcie zamiast czerpać przyjemność w danej chwili . Zastanawiam się czy skoro rano wstrzyknęłam ovitrelle, to nie powinnam się teraz napić małej lampki wina?Jak jest u Was z alkoholem między owu, a implantacją/pozytywnym testem? Nie odmawiacie sobie?
Oh zdecydowanie! Nawet dwóchRaczej nie piję, ale czasami lubimy sobie coś łyknąć dla jeszcze luźniejszej atmosfery niż spinania się staraniami..a chyba każda z nas miewa takie spięcie zamiast czerpać przyjemność w danej chwili . Zastanawiam się czy skoro rano wstrzyknęłam ovitrelle, to nie powinnam się teraz napić małej lampki wina?
A czy podczas całej akcji trzymał Cię za kostki, a Ty miałaś wówczas nogi w górze? Tak wiesz... Że on jak na orbitrekuCoś w tym jest, bo mojemu zegarek po seksach ostanio kilka razu zarejestrował „trening na orbitreku”