Dla mnie ciagle jest zagadka jaki wpływ na nieprawidlowa ciąże ma przyjmowanie proga. Czy faktycznie będzie podtrzymywał chora ciąże, czy w końcu organizm po prostu nie wytrzyma.myślę, ze jeśli masz ku temu wskazania, to jak najbardziej. Bardziej mi chodziło o to, że niekiedy nawet podawanie proga nie pomoże. Niestety nie robiłam przrostow bety, a pewnie były słabe. A skoro były słabe, to bez sensu sztucznie przedłużać ciążę o parę dni, skoro wiadomo, że i tak nic z tego nie będzie.
Mam nadzieję, że teraz mnie zrozumiecie
reklama
Króliczek2610
Fanka BB :)
myślę, ze jeśli masz ku temu wskazania, to jak najbardziej. Bardziej mi chodziło o to, że niekiedy nawet podawanie proga nie pomoże. Niestety nie robiłam przrostow bety, a pewnie były słabe. A skoro były słabe, to bez sensu sztucznie przedłużać ciążę o parę dni, skoro wiadomo, że i tak nic z tego nie będzie.
Tak rozumiem Cię. Na początku źle zrozumiałam Ja też nie robiłam bety wtedy
Mrufka@@1
Jeszcze jest czasTak i w ciagu 5 min nic, negatywny. Dziś 7 dni po.
Ceonis
właśnie też jestem ciekawa. Choć wydaje mi się, że organizm prędzej czy później takiej ciąży się pozbędzie. Nie chciałabym sztucznie podtrzymywać ciąży, która jest chora... Sama już nie wiem jaki mam mieć stosunek do tego i nie wiem, czy mam w tym cyklu brać tego proga zapobiegawczo czy nie. Czy pomoże mi w razie ciąży ją utrzymać, czy nie.Dla mnie ciagle jest zagadka jaki wpływ na nieprawidlowa ciąże ma przyjmowanie proga. Czy faktycznie będzie podtrzymywał chora ciąże, czy w końcu organizm po prostu nie wytrzyma.
Zresztą ja brałam samego dupka, a jak robiłam bete to proga miałam ładnego, więc tutaj dla mnie bez sensu jest jego suplementacja, skoro jego wyniki są okej.
Zastanawiam się czy np połączenie luteiny i dupka ma lepszą moc ?
E
eag
Gość
Moja koleżanka ma mega problemy z synem, coś mu wyszło w pęcherzu moczowym, wstrzymuje mocz 6h, wybiórczość żywieniowa, zaburzenia si, koncentracja słaba, wzmożone napięcie za małego.. ma 2 lata, od samego początku ciąży non stop krwawiła, ciągle podtrzymywanie, mały źle się rozwijał i wiecie co jej lekarz powiedział podczas porodu.. "wie pani co czasem jest tak ze ciąża jest za słaba i jak organizm wie ze ma jej nie być to się jej naturalnie pozbywa, i pewnych ciąż się po prostu nie podtrzymuje".. i ja tu nie oceniam ani lekarza ani jej, bo dla mnie to szok, ale ona mówi.. że kto wie, jakby faktycznie tak nie walczyła to szybko by poroniła i tyle A swoją drogą nie przygotowała się do ciąży w żaden sposób, wpadka no i mąż... lubił ostre imprezy Sama nie wiem co o tym myśleć i czy faktycznie to, że ta ciąża przez 9 miesięcy ciężko przebiegała ma wpływ na to, że młody teraz ma takie problemymyślę, ze jeśli masz ku temu wskazania, to jak najbardziej. Bardziej mi chodziło o to, że niekiedy nawet podawanie proga nie pomoże. Niestety nie robiłam przrostow bety, a pewnie były słabe. A skoro były słabe, to bez sensu sztucznie przedłużać ciążę o parę dni, skoro wiadomo, że i tak nic z tego nie będzie.
Madame JS
Cześć wszystkim!
@pluto_nova, poproszę o wpis na 28/09 (prawilnie ;-))
E
eag
Gość
Ej ***** ... Zawołał mnie lekarz.. progesteron na dobrym poziomie xd ***** z tego wszystkiego nie dopytałam ile.. i mówi, że beta rośnie prawidlowo w ciągu 72h Ja już nie wiem... Zbadał mnie teraz na kozetce, mówi czekać czekać czekać i jak coś ma być to będzie dobrze i się nie stresować na zapas..
Moonstone
Moderator
Trzymam kciuki! <3Cześć wszystkim!
reklama
Zazuu
Ej ***** ... Zawołał mnie lekarz.. progesteron na dobrym poziomie xd ***** z tego wszystkiego nie dopytałam ile.. i mówi, że beta rośnie prawidlowo w ciągu 72h Ja już nie wiem... Zbadał mnie teraz na kozetce, mówi czekać czekać czekać i jak coś ma być to będzie dobrze i się nie stresować na zapas..
Prawidłowo z 400 na 500?
Dopytaj o tego proga