Króliczek2610
Fanka BB :)
Kim jest Sabinka?
Podpisuję się pod pytaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kim jest Sabinka?
myśle, ze każdy w swoim życiu poznał Sabinke. Sabinka, to czasem ta pani spod 5, koleżanka z pracy, siostra męża, kuzynka ojca.
Jeśli nie spotkałaś w swoim życiu Sabinki, zazdrosze
Myślę że każda z nas mogłaby nominować takich całą listę ;D ale nie, tak sobie żartujemyMyskalam, że mówimy o jakimś konkretnym nowym tumanie
Myskalam, że mówimy o jakimś konkretnym nowym tumanie
Tak, dobrze, że jesteś tam, bo w szpitalu jest więcej lekarzy z roznym doświadczeniem i jesli jeden czegoś nie dopatrzy drugi weźmie pod wątpliwość.Masakra kurde. Czyli dobrze, że mnie tu trzymają i nie wyrzucili do domu i nie kazali robić samej bety co chwilę.. Czuje się tu dobrze zaopiekowana, tym bardziej, że przychodzi do mnie ordynator 2x w ciągu dnia pyta co i jak, dziś tez fajnie ze mną pogadał.. Zobaczymy co będzie dalej uhh
ja tez tak uważam, poronilam w 6 tc, bez sensu suplementowalam progesteron, bo on i tak by tak ciąży nie utrzymał, a tylko sztucznie przedłużał to, co i tak miało nastąpić. Zdrowa ciąża powinna się sama utrzymać, a jak jak ma się nie utrzymać to podawanie proga tu nic nie zmieniMiędzy innymi dlatego każą odstawiac leki wcześniej żeby nie kusić losu.
Pewnych rzeczy nie unikniemy, ale możemy uratować swoje życie. Bez niego nie zajdziemy już w żadną ciążę.
Tak i w ciagu 5 min nic, negatywny. Dziś 7 dni po.Powtarzałaś ? Temperatura nie skoczyła ale też nie spadła
ja na słowo "odpuść" leję po mordachKurła ja wiem, że są takie laski które serio potrafią odpuścić, mają wolna głowę, wyjebane i życie leci dalej i cyk ciąża.. Ale niech nie pierdola bo mało takich jest.. przecież jak jakaś laska stara się latami o ciążę, jeszcze wychodzi w badaniach, że z facetem są zdrowi to jak ma odpuścić jak w głowie robi się jeszcze większa sieka?! Nie ma szans.. i nawet tygodniowy pobyt w kosmosie z psem Łajka nie pomoże jej zajść w ciążę xD wrrrr...