reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja nie wiem od czego to zależy 😱🤔
Ja na szczęście nigdy się z tym nie spotkałam. Zawsze czysta biel. Pewnie bym skakała do góry z radości gdybym zauważyla kreski 😱
Póki co dalej czekam aż je ujrzę 🙄🙄🙄 i czekam i czekam i czekam 😆 aż się doczekam 🙂
ja miałam jak sikałam bezpośrednio na test zamiast zamoczyć w kubeczku. I wiem, ze inna dziewczyna z forum miała podobnie :)

reklama
U mnie wczorajszy test tez dostał testowej kreski, tzn ze we wszystkich testach jest to możliwe 🙃🙃🙃
Uprzedzając 😂🤣tak zostawiłam go jeszcze, ale juz jest w koszu🤣🤣 i wiem, że nie ma czym się ekscytować, bo u mnie temperatura nie skoczyła nic a nic.
Powtarzałaś ? :) Temperatura nie skoczyła ale też nie spadła 🤪

znam to aż za dobrze 🤦‍♀️ przed pierwsza ciąża, która i tak skończyła sie poronieniem, nie zdawałam sobie sprawy, ze jestem aż takim czarnowidzem 🤷‍♀️ - i o matko, po tej pierwszej stracie już zawsze z każdej kolejnej ciąży wychodzi NIC, tak jak sie spodziewałam!

A może po prostu wystarczy zmienić nastawienie 🤔 pojechać na wakacje, nie myśleć, NIE CHCIEĆ ZA BARDZO 🤣 i los sie odmieni!
Dementuję, jestem na wakacjach, nie myślę, nastawienie zmieniłam już jakoś czas temu i nie jestem w ciąży ;) 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
B5394E0F-BAB9-4088-B0AD-D68561CD3D5A.jpeg

Dobra, ja już po i nisza okazała się wielka i tak jak poderzewano zbiera się tam śluz, który powoli wychodzi i nic dziwnego, że zarodki nie są w stanie się utrzymać. Jajowody drożne, dziś 8dc a w niszy jeszcze zalega krew z okresu (a mój okres trwa 3 dni), polipa nie było. Trzeba operacyjnie naprawić niszę i skierowanie do szpiyala
masakra ile człowiek musi przejść i się nacierpieć żeby go wysłali na podstawowe badania 😡😡

Dementuję, jestem na wakacjach, nie myślę, nastawienie zmieniłam już jakoś czas temu i nie jestem w ciąży ;) 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Zobacz załącznik 1443173

masakra ile człowiek musi przejść i się nacierpieć żeby go wysłali na podstawowe badania 😡😡

Cudowne widoki ❤️
Może po tych wakacjach się uda 🙂🙂🙂 całkowicie się zrelaksujesz, odpoczniesz pooddychasz innym powietrzem, to sprzyjające warunki do poczęcia 😆😆😆

Zobacz załącznik 1443173

No to chyba coś kłamczuszysz, bo jakbyś serio głowę wyłączyła, to ciąża jak ta lala! Przecież to takie złote rady koleżanki Sabinki, która nigdy problemów z płodnością nie miła. A zna się. Znalazla antidotum na nasze problemy ;)

Ps. Ładnie tam. Gdzie to?

No to chyba coś kłamczuszysz, bo jakbyś serio głowę wyłączyła, to ciąża jak ta lala! Przecież to takie złote rady koleżanki Sabinki, która nigdy problemów z płodnością nie miła. A zna się. Znalazla antidotum na nasze problemy ;)
A tam nie miała! Całe dwa cykle się starali, już myślała, że nigdy się nie uda. Dopiero jak na tych wakacjach odpuściła to poszło!

ja też byłam na wakacjach i Greka nie przywiozłam 😂

Haha dużo osób nam mówi jedźcie na wakacje, to na pewno w ciąży wrócisz 😅 bo to inne powietrze i głowa spokojna 😆 no ale na wakacjach nie byliśmy to i ciąży nie ma 😅😅😅😅😅
Jak się uda we wrześniu gdzieś wyrwac to i tak nie da rady wrócić w ciąży 😅😅😅 ewentualnie w październiku 🤔🤔🤔

reklama
Do góry