Agnes4312
Moderator
Dzięki, że pytasz w środę mam pierwszą wizytę, zobaczymy czy się rozwijaA wiemy, czy u @Agnes4312 i @Harinka wszystko rozwija się w porządku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, że pytasz w środę mam pierwszą wizytę, zobaczymy czy się rozwijaA wiemy, czy u @Agnes4312 i @Harinka wszystko rozwija się w porządku?
Dawaj znać jak tylko wyjdziesz z gabinetu!Dzięki, że pytasz w środę mam pierwszą wizytę, zobaczymy czy się rozwija
No ***** nijak haha! 2x dziennie USG nic a nic nie widać, już od wczoraj "było we mnie" 4 lekarzy haha sobota beta 269, wczoraj wieczorem 360, dziś rano 420.. No rośnie prawidlowo ale endometrium tylko 5mm, także mówi lekarz czekać i cierpliwości..@acetylocholina jak sytuacja kochana?
Właśnie też tak pomyslalam ze we dwie w staraniach idziemy to moze i mnie zarazisz ciąża i będzie to nasz szczesliwy cykl@Aneczka2021 wpisana na listę testujących, nie może być niech to będzie nasz szczęśliwy, wrześniowy cykl
Tak dokładnie. Jeszcze zobaczymy wrzesień -październik i będziemy się kontaktować z Pasnikiem i zobaczymy co wymyśli. Jeszcze wyszło mi IO wiec od kilku dni biorę leki także może coś ruszyLipiec sierpień już było po leczeniu ?
Właśnie też tak pomyslalam ze we dwie w staraniach idziemy to moze i mnie zarazisz ciąża i będzie to nasz szczesliwy cykl
Jak to nie ma problemu
Robiłaś krzywą 3punktową ?Tak dokładnie. Jeszcze zobaczymy wrzesień -październik i będziemy się kontaktować z Pasnikiem i zobaczymy co wymyśli. Jeszcze wyszło mi IO wiec od kilku dni biorę leki także może coś ruszy