Zazuu
Fanka BB :)
A czemu niemożliwe?
Bo nie było seksu w okolicach owulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu niemożliwe?
Faktycznie. Co za moderator tego wątku! zgłaszałam kiedy ma mnie wpisać i co... dzięki w ogole dziekiSwoją drogą widzę tu sporo takich co nie testują więc nie sądziłam, że w cyklu bez seksu w okresach okołoowulacyjnych trzeba się zapisać żeby móc się udzielać
Bo nie było seksu w okolicach owulacji
masz na myśli kogoś konkretnie? Pilnuję w miarę by wszystkich tutaj wpisywać i wyłapywać. Ja nie miałam seksu w okresie okoloowulacyjnym i jestem wpisana niżej (bo dla takich osób też mam specjalną rubrykę), bo aktualnie pauzowałam. Jeśli ktoś już jest tutaj dłużej i mocno się udziela to miło byłoby, żeby był też wpisany na pierwszą stronę. Ciężarne również mogą posłużyć dobrą radą (dobrym przykładem jest całkiem niedawna dyskusja o cp) więc nie bardzo rozumiem co masz na myśliSwoją drogą widzę tu sporo takich co nie testują więc nie sądziłam, że w cyklu bez seksu w okresach okołoowulacyjnych trzeba się zapisać żeby móc się udzielać
Aaaa oki oki ale może jednak coś tam się zadziałało kto to wie
Wtedy zacznę wierzyć w cuda
masz na myśli kogoś konkretnie? Pilnuję w miarę by wszystkich tutaj wpisywać i wyłapywać. Ja nie miałam seksu w okresie okoloowulacyjnym i jestem wpisana niżej (bo dla takich osób też mam specjalną rubrykę), bo aktualnie pauzowałam. Jeśli ktoś już jest tutaj dłużej i mocno się udziela to miło byłoby, żeby był też wpisany na pierwszą stronę. Ciężarne również mogą posłużyć dobrą radą (dobrym przykładem jest całkiem niedawna dyskusja o cp) więc nie bardzo rozumiem co masz na myśli
nie musisz, jest tryb pauzujący, tam też wpisujęNie jest to możliwe, ale trzeba to zastestuje. Akurat okres powinien być na jutro
tak jak pisałam powyżejMam na myśli po prostu to, że skoro nie spodziewam się ciąży akurat w w tym cyklu ale zaraz go kończę to myślałam, że mogę się udzielać i tak. Dokładnie na tych samych zasadach co inne dziewczyny co nie testują z różnych przyczyn. Ale skoro nie to nie widzę problemu, jutro zastestuje jak nie dostanę okresu więc śmiało możesz mnie wpisać
tak jak pisałam powyżej