reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Długo brałaś ? Jak wrażenia?

Czy miałaś jakieś dolegliwości, nie potrzebnie czytam internet i już się boję to brać 😅🙈
Do 9 dnia cyklu za każdym razem boli mnie podbrzusze, teraz w tym obecnym to już w ogóle na bogato bo mam jeszcze w gaciach jakiś dziwny dyskomfort. Już sobie wkręcałam, że to zapalenie pęcherza, ale mimo brania furaginy nie przechodzi. Dzisiaj ostatni dzień brania tego szajsu i już nigdy więcej nie kupię i nie wezmę.

Pamiętam, że żaliłam się @Zazuu kilka miesięcy temu, jak brałam to pierwszy raz. Nawet robiłam test 8 czy 9 dc przez te dziwne bóle.

reklama
Długo brałaś ? Jak wrażenia?

Czy miałaś jakieś dolegliwości, nie potrzebnie czytam internet i już się boję to brać 😅🙈

Brałam jakos z 2 albo 3 razy.
Raz z miovelia do picia ale po 3 tygodniach zorientowalam się ze pije ale nie łykam proszka 😂 i ten cykl zakończyłam ciążą i jakoś później w komplecie z aromkiem ale chyba wtedy wyhodowałam torbiel i nic więcej

Seks był wczoraj, także mam nadzieję, że tak :D

Oby się udało 🤞🙂
U mnie testy w sobote niby wychodziły pozytywne, śluz był, sutki bolały i mega żyły powychodziły, tak było może 3 dni seks niby przez te dni był, wczoraj 2 razy ( północ i południe) w nocy już nie mieliśmy siły 😆😆😆 dziś już śluz inny więc chyba po płodnych dniach... Ale czy była owu to nie wiem... Zobaczymy 🙂 a jak nie będzie z tego ciąży to trudno 🙄

Do 9 dnia cyklu za każdym razem boli mnie podbrzusze, teraz w tym obecnym to już w ogóle na bogato bo mam jeszcze w gaciach jakiś dziwny dyskomfort. Już sobie wkręcałam, że to zapalenie pęcherza, ale mimo brania furaginy nie przechodzi. Dzisiaj ostatni dzień brania tego szajsu i już nigdy więcej nie kupię i nie wezmę.

Pamiętam, że żaliłam się @Zazuu kilka miesięcy temu, jak brałam to pierwszy raz. Nawet robiłam test 8 czy 9 dc przez te dziwne bóle.

Brałam jakos z 2 albo 3 razy.
Raz z miovelia do picia ale po 3 tygodniach zorientowalam się ze pije ale nie łykam proszka 😂 i ten cykl zakończyłam ciążą i jakoś później w komplecie z aromkiem ale chyba wtedy wyhodowałam torbiel i nic więcej
Rozumiem , że ciąża się nie utrzymała.. bardzo mi przykro

No to fantastycznie, czyli te opisy w necie to prawda. No dobra raz spróbuje , może coś zdziała plus pobawię się w mierzenie temperatury, to będzie ekscytujący cykl ... Oby tylko już małpa przyszła bo chce zacząć 🥴

Rozumiem , że ciąża się nie utrzymała.. bardzo mi przykro

No to fantastycznie, czyli te opisy w necie to prawda. No dobra raz spróbuje , może coś zdziała plus pobawię się w mierzenie temperatury, to będzie ekscytujący cykl ... Oby tylko już małpa przyszła bo chce zacząć 🥴
Ja szukałam jakichś informacji na temat tego bolącego brzucha, ale nic nie znalazłam 🤔

reklama
Do góry