reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

No z tego musi być siatkarka lub siatkarz😁.

Mój nie pozwala mi oglądać meczy, tzn.jak już wyczaję mecz, to nie ma bata, że mi przełączy.
On jest taki niemeczowy😤
Ostatnio siedziałam w wannie, on sobie przeskakiwał po kanałach, na jednym z nich był mecz, to słyszałam te szybkie klikanie w pilot, bylebym nie usłyszała z wanny ryku kibiców.
Na co przełączył ostatecznie?

Na, kuźwa, jakieś „Nigdy w życiu” albo „Tylko mnie kochaj”🙄.

Boziu nie wierzę !!! Co Ty gadasz 😅
Mój nienawidzi tych seriali ja w sumie tez😆😆😆
A to mąż cwaniak, już widzę jak nerwowo wciska te przyciski żeby przełączyć 😆😆😆

reklama
U nas taka deszczowa aura, że po tym jak wstałam i wypiłam kawę, z powrotem wśliznęłam się do łóżeczka i też mieliśmy fajny seks. Płodne za nami ale nadal mam wodnisty śluz i o dziwo mimo, że 8 dni do @ apetyt na seks - więc faktycznie świetny miesiąc pod tym kątem. 😊😜🥰

Zgadzam się u nas w poprzednim miesiącu wcale nie szło a jak już to na " przymus" a we wrześniu... Odpukac codziennie seks... a dni płodne w trakcie także mam nadzieję że coś z tego wyjdzie 🤞🤞🤞

Hej. Dziewczyny mam brac ta luteine do wtorku i odstawic. Po jakim czasie powinnam dostac @. Bo nadal jej nie mam.

Z tego co kojarzę to chyba nawet do 7 dni. Ja zwykle dostaję po max. 5 dniach od odstawienia. Najszybciej 2 dni po

Nic, normalnie czułam się jak w ciąży. Niepokoił mnie brak mdłości i przez to czułam zaniepokojenie.
U mnie ten ból pojawił się nagle, bolało mnie całe krocze, dostałam plamienia i samo badanie usg sprawiało ból do łez, z dnia na dzień... podczas badania nie stwierdzono pękniecia, ale jakiś plyn już sie sączyl, nie pamiętam dokladnie, i odrazu poszlam na stół, bo na szczęście od rana czułam się gorzej i pamietalam ze nie mozna ileś gidzin jesc w razie czego.

Ja od początku czułam silne bóle tylko z jednej strony. Miałam plamienia. Ale beta rosła prawidłowo w okolicach 200%. Początkowo również progesteron miałam w okolicach 20ng. Nikt mi nie proponował sztucznego progesteronu. Endometrium miałam 15-20mm (zależy od usg) więc jak dla mnie raczej stabilne 🤷‍♀️ Potem bóle przeszły, beta spadła do 290, progesteron do ok. 1.5ng, endo do 3mm - więc uznano, że w porzo, samo się rozwiązało. No a jednak potem beta urosła do ponad 500. Ja poniekąd dlatego nie miałam laparo bo nie wiadomo czy u mnie na 100% była ciąża pozamaciczna i po co ciąć. Także mimo zmian w prawie nie czekano, ani nie dawano mi progesteronu. Może ten szpital ma swoje przepisy ;)

U mnie wczorajsza beta 6,10 😅 więc jest ciem szansy ze tutaj dołączę😅

Chyba pomyliłaś wątki. Dołączyć to teraz powinnaś do majowych mam 2023, a nie do dziewczyn, które czekają na swoją wymarzoną ciąże, czasem od kilku lat

Z tego co kojarzę to chyba nawet do 7 dni. Ja zwykle dostaję po max. 5 dniach od odstawienia. Najszybciej 2 dni po

Ja od początku czułam silne bóle tylko z jednej strony. Miałam plamienia. Ale beta rosła prawidłowo w okolicach 200%. Początkowo również progesteron miałam w okolicach 20ng. Nikt mi nie proponował sztucznego progesteronu. Endometrium miałam 15-20mm (zależy od usg) więc jak dla mnie raczej stabilne 🤷‍♀️ Potem bóle przeszły, beta spadła do 290, progesteron do ok. 1.5ng, endo do 3mm - więc uznano, że w porzo, samo się rozwiązało. No a jednak potem beta urosła do ponad 500. Ja poniekąd dlatego nie miałam laparo bo nie wiadomo czy u mnie na 100% była ciąża pozamaciczna i po co ciąć. Także mimo zmian w prawie nie czekano, ani nie dawano mi progesteronu. Może ten szpital ma swoje przepisy ;)

Chyba pomyliłaś wątki. Dołączyć to teraz powinnaś do majowych mam 2023, a nie do dziewczyn, które czekają na swoją wymarzoną ciąże, czasem od kilku lat
najmocniej przepraszam, fakt

reklama
Do góry