reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Zgadzam się. Rozmawiać otwarcie, nie kombinować. Dzieci się też muszą uczyć życia, bo to, co jest, nas nie omnie i trzeba też tego uczyć dzieci lub przestrzegać, żeby właśnie się nie stało to, co komuś innemu...
to prawda. Mam bardzo madrego syna. Poplakal się ale potem przemyślal i powiedział ze narazie nie chce rozmawiać na ten temat. Bo bedzie mu łatwiej.

reklama
Właśnie zamówiłam kilka rzeczy z apteki i co, oczywiście wjechało kilka testów ciążowych... :D teraz trzeba ukryć przeed Starym, jak paczka przyjdzie 😂
Ja dziś kolejna dostawę odbieram z paczkomatu, mąż się zdziwi że w taka pogodę będę chciała z psem wyjść 😁 też już nie mam gdzie chować tych testów b🙈🙈

Właśnie zamówiłam kilka rzeczy z apteki i co, oczywiście wjechało kilka testów ciążowych... :D teraz trzeba ukryć przeed Starym, jak paczka przyjdzie 😂

Też zawsze chowałam po szufladach, ostatnio jak robiłam porządki to kilka znalazłam 😆😆😆 więc ciążowych to mam zapas 🙂 za to owulakow nie mam a potrzebne mi 😆 no ale może dziś się kupi

Ej no kurde licytowalam żel conceive plus na allegro i zapomniało mi się o tym i przed chwilą się skończyła licytacja i za 14 zł mi przeszedł koło nosa 🧐🤯🤯🤯 a taka okazja była....

Też zawsze chowałam po szufladach, ostatnio jak robiłam porządki to kilka znalazłam 😆😆😆 więc ciążowych to mam zapas 🙂 za to owulakow nie mam a potrzebne mi 😆 no ale może dziś się kupi
mój wie, gdzie trzymam swój zapasik, ale jakby zobaczył, że ciągle domawiam, to by się za głowę złapał :D

reklama
Do góry