reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

A tam gadasz, po ilości serduszek z Twojego wykresu to ja zakładam, że do menopauzy to Ty masz jeszcze z jakieś 30 lat 😁😁😁
I obyś miała rację, jak to mowią po 30 tce u kobiet budzi się ogromne pożądanie i właśnie wtedy mają największą ochotę na seks....😁😁😁 no mamy z Małżem świetny miesiąc ♥️

reklama
oby on ma 9 lat i jest bardzo emocjonalny. Mnie sama ta wiadomosc dobila.
Ja mogę tylko powiedzieć jak to było u nas. Mój starszy synek ma 8 lat i powiedzieliśmy mu wprost że jego braciszek zmarł bo jego serduszko okazało się jednak zbyt słabe i się poddało podczas operacji . Było mu smutno ale stwierdził że teraz już go nic nie boli i pewnie jest aniołkiem 🥺 nie umiał mówić o swoich emocjach ale zapewnialiśmy go że wszystko co czuje jest normalne i że na prawo płakać , być smutny czy wściekły na to bo my też jesteśmy . Do dziś często rozmawiamy o tym i jest ok ....

Dziewczyny. Robiłam dziś bete . Jest przyrost ok. Progesteron 29,89

Załączniki

• B9D7FA9E-FC8E-4D11-B922-1FE0BDAB2131.jpeg
    B9D7FA9E-FC8E-4D11-B922-1FE0BDAB2131.jpeg
    141,7 KB · Wyświetleń: 112
reklama
A powiedzcie mi jak to jest z cp, jeśli powiedzmy ta ciąża w jajowodzie byłby żywa to oni nie mogą jej usunąć? Bo jest żywa?
Z medycznego punktu widzenia to ciąża zagrażająca życiu matki, nie mająca szans na rozwinięcie się. W takich przypadkach lekarze usuwają ciążę lub cały jajowód.

Do góry