reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
U mnie to juz okres będzie dawnoDopiero 16 wyższych temperatur może na "coś" wskazywać
Zazuu
. U każdego już wtedy będzie okres dlatego dopiero wtedy temperatura może coś powiedziećU mnie to juz okres będzie dawno
Króliczek2610
Znajoma mi dziś pisze że podobno jak ktoś bierze kwas foliowy to może umrzeć jak zachoruje na covid to odpisałam jej że póki co żyje a witaminy (w tym zawierają kwas) biorę od kilku msc, i jeśli kobiety w ciąży mają covid to widocznie tylko żyją te co nie brały kwasu
pluto_nova
Moderator
daj znać jak się rozkręci to wpiszęTak jak pisałam dwa dni wczesniej, test negatywny a od wczoraj plamienie. Załamka
asiasiasia
Juz po wizycie dawka idelana ethyroxu 150 jak narazie. Mamy brac dalej 150 i po 2 miesiacach zrobic tsh, glukoza i insulina. I dieta z niskim indeksem glikemicznym.
Owulacja
A jakie miałaś TSH że aż taka duża dawka?Juz po wizycie dawka idelana ethyroxu 150 jak narazie. Mamy brac dalej 150 i po 2 miesiacach zrobic tsh, glukoza i insulina. I dieta z niskim indeksem glikemicznym.
Ja tak Ciebie wypytuje bo jedziemy na podobnym wózku
asiasiasia
wczesniej tsh bylo 22A jakie miałaś TSH że aż taka duża dawka?
Ja tak Ciebie wypytuje bo jedziemy na podobnym wózku
reklama
królowa_kresek😉🙃
Chyba ja powinnam taki zrobicPoszłam zrobić te badania z 3dc i wzięłam sobie "pakiet menopauza" bo było korzystniej cenowo