reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny pomocy... Bo ja się ***** po prostu martwię o swoje zdrowie.. A Wy z doświadczenia... W pon beta 19 a próg 0.20 i okres taki dość.. Źle się czuje, jest mi caly czas słabo i chce mi się rzygać. Lekarz nie mój prowadzący powiedział, że to żadna ciąża i tyle.. Teraz o 23 jeblam se test po białym w domu i chciałam zobaczyć czy coś jeszcze wychodzi skoro w pon beta była tylko 19.. dużo dziś sikalam, wypiłam winko.. no i testy taki. O ciąży nie ma mowy.. ale żeby tak długo się utrzymywało? Czy to norma? W pon o 5 rano w pracy robiłam ten test i nie bylo na nim nic widać a beta 19.. jadę rano na betę i do ginekologa żeby podał mi leki... Masakra jakas

U mnie po poronieniu mimo krwawień i normalnych okresów beta utrzymywała się prawie 3 msc

To dla mnie mega pocieszenie mimo wszystko..

Czasem tak się dzieje. Przy niskich wartościach bety i tak lekarz nic nie zrobi bo takie ciążę po prostu same się oczyszczają w 99% przypadków.
Bardzo dobrze, że kontrolujesz bete i proga. Ja miałam jeszcze regularne usg żeby zobaczyć czy nie ma żadnych krwawień do otrzewnej. To daje trochę spokoju. Trzymam kciuki żeby skończyło się to najlepiej jak to możliwe 🤞

reklama
Do góry