LadyCaro
Fanka BB :)
@acetylocholina kciuki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak jak pisałam wyżej, żeby mi wpisać
musiałam przegapić Za dużo piszemytak jak pisałam wyżej, żeby mi wpisać
hahah lepiej że wątek nie umieramusiałam przegapić Za dużo piszemy
A moja temp. może coś wskazywać, czy po prostu tak sobie leci po owu?
Dziewczyny pomocy... Bo ja się ***** po prostu martwię o swoje zdrowie.. A Wy z doświadczenia... W pon beta 19 a próg 0.20 i okres taki dość.. Źle się czuje, jest mi caly czas słabo i chce mi się rzygać. Lekarz nie mój prowadzący powiedział, że to żadna ciąża i tyle.. Teraz o 23 jeblam se test po białym w domu i chciałam zobaczyć czy coś jeszcze wychodzi skoro w pon beta była tylko 19.. dużo dziś sikalam, wypiłam winko.. no i testy taki. O ciąży nie ma mowy.. ale żeby tak długo się utrzymywało? Czy to norma? W pon o 5 rano w pracy robiłam ten test i nie bylo na nim nic widać a beta 19.. jadę rano na betę i do ginekologa żeby podał mi leki... Masakra jakas
To dla mnie mega pocieszenie mimo wszystko..U mnie po poronieniu mimo krwawień i normalnych okresów beta utrzymywała się prawie 3 msc
To dla mnie mega pocieszenie mimo wszystko..
Trzymam kciukiLiczę, że i u mnie tak będzie uhh.. w pon miałam betę 19
Tak jak pisałam dwa dni wczesniej, test negatywny a od wczoraj plamienie. Załamkatak jak pisałam wyżej, żeby mi wpisać