Paxa
Fanka BB :)
Oby nieJadę na betę u prog.. jestem pewna, że to pozamaciczna..![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby nieJadę na betę u prog.. jestem pewna, że to pozamaciczna..![]()
tak sobie będzie lecieć i albo się utrzyma na ciążę, albo spadnie na okresA moja temp. może coś wskazywać, czy po prostu tak sobie leci po owu?
A są przydatne w ciążyteż czasem tak robię, ćwiczę mięśnie Kegla![]()
to my od 3 tygodni mamy kota i póki co nie zdarzyło nam się bzykać w tym pomieszczeniu w którym był, ale kiedyś to nastąpi i się zastanawiam, jak dziwnie będzie![]()
Nasz kotka tylko spojrzy znowu i wychodzi sama. Chociaż raz się wystraszyła, że mój krzywdę mi robi i przybiegła i go w nogę podgryzła
![]()
Przy takim małym to możliwe wszystkono boje się, że kot będzie chciał się bawić, on ma 3 miesiące i interesuje go wszystko co sie RUSZA
i że nas do zdekoncetruje![]()
Jadę na betę u prog.. jestem pewna, że to pozamaciczna..![]()
Liczę, że i u mnie tak będzie uhh.. w pon miałam betę 19Jak miałam biochema, wychodziły mi pozytywne testy jeszcze przed następną miesiączką. Po już się "uspokoiło". Tyle, że u mnie beta najwyższa była około 300. Między jednym a drugim okresem miałam betę około 20. Powoli spadała
Mam tak samono ja właśnie tak czy tak zawsze ide siku po, bo ja muszę być wysikana na 100, żeby zasnąć
Liczę, że i u mnie tak będzie uhh.. w pon miałam betę 19