reklama
pluto_nova
Moderator
chyba, że gada przez senE No zważywszy ze pomiar się robi bezpośrednio po przebudzeniu to jest szansa ze byś nie zdążyła nic do nikogo powiedzieć
Carmen2412
Fanka BB :)
Czekam z Tobą . Mnie okres zaskoczył wcześniej - tak bolesny i mocny . Dawno takiego nie miałam . Jakby udało się zajść w ciąże w październiku to akurat miałabym z mężem prezent na rocznice bo urodziło by się w miesiącu w którym braliśmy slubHej kochane.
U mnie 7 miesiąc starań po poronieniu i test biały.. :-/
Już nie liczę na cud. Okres za 3 dni.
Raczej już testów robić nie będę.
Trzeba czekać na październik.
Calineczka92
Gadać nie, ale śmiać się czasami potrafięchyba, że gada przez sen
a mi kazał robić między 5 a 9 rano. Ja bezpośrednio po przebudzeniu to śmigam siku bo pęcherz pełny mamE No zważywszy ze pomiar się robi bezpośrednio po przebudzeniu to jest szansa ze byś nie zdążyła nic do nikogo powiedzieć
Calineczka92
Ale faktycznie jakbym się zmotywowała do mierzenia temperatur, to jakieś rady/porady dla początkujące, jak zacząć i na co zwrócić uwagę. Oczywiście pomijając mierzenie w ustach
pluto_nova
Moderator
Ty jak zwykle z dupy strony…Ja w ogole jak jeszcze probowalam mierzyć to mierzylam doodbytowo aż się na NPR dziwiła pani w poradni bo pierwszy raz spotkała się z tym, ze ktos wolał w tę stronę
Moonstone
Moderator
Jakbym nie, to byś pomyślała ze jestem chora XDTy jak zwykle z dupy strony…
Zazuu
Ale faktycznie jakbym się zmotywowała do mierzenia temperatur, to jakieś rady/porady dla początkujące, jak zacząć i na co zwrócić uwagę. Oczywiście pomijając mierzenie w ustach
Tak naprawdę to bardzo proste.
Pomiar wykonujesz zawsze o tej samej godzinie, przed wstaniem z łóżka, bez sikania itp. Po minimum 6 godzinach snu. Zapisujesz w apce i pytasz co sądzimy a tak serio to na początku każdy wykres będzie Ci się wydawał czarną magią, a po kilku cyklach będziesz już śmigać jak szalona
reklama
pluto_nova
Moderator
ta sama godzina, przed wstaniem z łóżka i zapewniam Cię, że na pierwszych wykresach nic nie zobaczyszAle faktycznie jakbym się zmotywowała do mierzenia temperatur, to jakieś rady/porady dla początkujące, jak zacząć i na co zwrócić uwagę. Oczywiście pomijając mierzenie w ustach