reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Zakładam, że chodziło o albo się chce mierzyć albo się nie chce mierzyć 💁‍♀️
Jak ktoś chce to szuka sposobów a jak nie chce to szuka powodów.
Miliony kobiet monitorują cykl za pomocą termometru i nie widzę powodu żeby im z tego powodu umniejszać. Wsadzanie sobie termometra w pochwie nie jest śmieszne. Jest metoda samobadania. Bardzo skuteczną zresztą jeśli robi się to poprawnie.

Ja z początku się wstydzilam jak to wkładać, a co jak mi utknie tam itd... no ale skoro większość z Was to robi to i ja zakupiłam termometr i wkładam codzien o 5.20 zmierzę kładę się na łóżko chociaż nie udaje mi się zasnąć to później tylko wpisuje w aplikacje i już.

reklama
Ja z początku się wstydzilam jak to wkładać, a co jak mi utknie tam itd... no ale skoro większość z Was to robi to i ja zakupiłam termometr i wkładam codzien o 5.20 zmierzę kładę się na łóżko chociaż nie udaje mi się zasnąć to później tylko wpisuje w aplikacje i już.

Bo nie ma się czego wstydzić.
Należy pytać jak się nie wie.
No i nie zniechęcać się docinkami😉

Zakładam, że chodziło o albo się chce mierzyć albo się nie chce mierzyć 💁‍♀️
Jak ktoś chce to szuka sposobów a jak nie chce to szuka powodów.
Miliony kobiet monitorują cykl za pomocą termometru i nie widzę powodu żeby im z tego powodu umniejszać. Wsadzanie sobie termometra w pochwie nie jest śmieszne. Jest metoda samobadania. Bardzo skuteczną zresztą jeśli robi się to poprawnie.
Ja nikomu nie umniejszam. Podziwiam, bo do tego trzeba być sumiennym i w igle potem ten wykres ogarnąć. Ja po prostu Mówię, ze jestem leniem i wole spac 🤷‍♀️ Nie mam za bardzo problemu z owulkami, wiec czy mi pokaże na 13dc czy 14dc to mnie bez różnicy, i tak wole iść do gina bo muszę mieć leki, zaufałaby jemu niż swoim temperaturom. Ale nie wątpię ze jest to bardzo pomocne dla wielu kobiet. Ja po prostu sobie nie ufam xD
Nie czuje się przez to gorszą staraczką bo nie mierze temperatury. Robię już wystarczająco dużo, kolejne poświęcenie mnie nie interesuje na ten moment 🤷‍♀️

reklama
Do góry