Nel331
Fanka BB :)
Mogłabyś się poświecić,ja tez się nie poświęcam i jaki mamy efekt ? Ile masz ciąż na koncie ?ale co, to znaczy, że jak np nie mierzę temperatury to znaczy, ze nie chce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogłabyś się poświecić,ja tez się nie poświęcam i jaki mamy efekt ? Ile masz ciąż na koncie ?ale co, to znaczy, że jak np nie mierzę temperatury to znaczy, ze nie chce?
po co mi ten progesteron. Jak nie ma ciazy to nie ma po co drazyc tematTo szkoda, ze proga tez nie oddałaś.. No ale nic. Czekamy
0. Kurde, powinnam się bardziej poświęcać?Mogłabyś się poświecić,ja tez się nie poświęcam i jaki mamy efekt ? Ile masz ciąż na koncie ?
Jakby był mały to by było wiadomo, że zaraz będzie okrespo co mi ten progesteron. Jak nie ma ciazy to nie ma po co drazyc temat
Z tego samego powodu co beta jak nie ma ciąży to po co beta?po co mi ten progesteron. Jak nie ma ciazy to nie ma po co drazyc temat
no ale jak nie ma ciaży to z kolei po co ta beta?po co mi ten progesteron. Jak nie ma ciazy to nie ma po co drazyc temat
jak ma przyjsc to przyjdzie. Jak to lekarz powiedział " co ma być to będzię"Jakby był mały to by było wiadomo, że zaraz będzie okres
post pisze:zobiłam dla przyjemności.
To wnioski wysun sama0. Kurde, powinnam się bardziej poświęcać?