Bibi89
Fanka BB :)
Hahahahhahaha ale z podium nie spadłaś jeszczeA dawaj :
~~SIERPIEŃ~~ Miejsce numer 1 było MOJE ~~

Dobrze ze masz dystans

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahhahaha ale z podium nie spadłaś jeszczeA dawaj :
~~SIERPIEŃ~~ Miejsce numer 1 było MOJE ~~
Ja z tego Flo nie bardzo lubię korzystać. Najlepszą moja apką do moich notatek, zapisek różnych czy do temperatury, to "Mój kalendarzyk"Jeśli jeszcze sobie podskoczy i się utrzyma to mogła być owu jakoś 6/7 września. Strasznie nieczytelne są wykresy w tej apcejednak flo ma dużo przystępniejsze
Dokładnie tak. Ja mam nadzieję przejść jak najpóźniej ale zobaczymy, napewno przed 30r.ż będę miała.każdej może inaczej wygasać jajnik. Są tu dziewczyny 20 parę lat, które mają niskie amh.
A proszę bardzo, prowadzę 4, bo nie mogę się zdecydować, który najlepszyJeśli jeszcze sobie podskoczy i się utrzyma to mogła być owu jakoś 6/7 września. Strasznie nieczytelne są wykresy w tej apcejednak flo ma dużo przystępniejsze
i tu widać eleganckoA proszę bardzo, prowadzę 4, bo nie mogę się zdecydować, który najlepszy![]()
Ja z tego Flo nie bardzo lubię korzystać. Najlepszą moja apką do moich notatek, zapisek różnych czy do temperatury, to "Mój kalendarzyk"![]()
Fakt faktem ten, co używasz, to taki se wykres.A proszę bardzo, prowadzę 4, bo nie mogę się zdecydować, który najlepszy![]()
Ten "Flo" czy "Mój kalendarzyk"?Ja od kilku lat go używam i jestem zadowolona. Prosta i czytelna aplikacja.
Miałam kilka innych ale z tego kalendarza najlepiej mi się korzysta
Jak to ???Hahahahhahaha ale z podium nie spadłaś jeszcze![]()
Dobrze ze masz dystans![]()