reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Na żywo wydawała mi się różowa . Teraz analizuje inne zdjęcie 🤔 i na nim jest bardziej różowa niż szara 🤔👀Zobacz załącznik 1441112
Mi się wydaje, że jednak tu nic nie jest na rzeczy :/ mimo, że ja widzę trochę cienie, no ale mieć kilka dni cienie to bym raczej stawiała na wadliwe testy, niż na to, ze coś się dzieje. Ja na takim chińczyku też miałam cień kiedyś

Przpomnij, ile dni po owu? Ogólnie, ja pewnie u mnie bym powiedziała, ze test negatywny. Wybacz :(
Dziś jest 10 dpo . Ja wiem że marnie to wygląda ale ciążę z ubiegłego roku też zaczynałam od takich duchów ( uwielbiam robić za wcześnie testy 🤦‍♀️🤷) , dla porównania wrzucam mój pierwszy duch z ubiegłego roku
IMG_20220805_085213.jpg

reklama
Do góry