reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

nie chce juz ciszy skoro jej nie ma. Chcr poprostu czuc sie dobrze.
Zrób betę, jak będzie ujemna to z pewnością wykluczysz ciążę, a potem możesz np poprosić lekarza o duphaston/luteine. Pobierzesz tydzień, odstawisz i przyjdzie okres.
Ewentualnie spróbuj skakać, biegać, seksu, białe spodnie i majtki 😄

reklama
No dobra zmiana na podium zainteresowania...
1 miejsce @Harinka
2 miejsce @Mrufka@@1

3 miejsce @asiasiasia i Ciebie zmieniam, bo ty czekasz juz na odp.
Co jest kur. ....a z tym wykresem i owu

Załączniki

• 20220908_071617.jpg
    20220908_071617.jpg
    128,1 KB · Wyświetleń: 43
Dziewczyny, ja wiem że ten screen się tu pojawia co kilka stron, wiem, że najczęściej wrzuca go @olka11135 , ale nie mogę znaleźć teraz a już panikuje 🙈
Mogę was prosić o screena z badaniami na 3dc? ❤️

Czekamy na pierwszy mrożony transfer, który był już przekładany trzy razy. Mamy dwie blastocysty. Leczymy się w Gamecie pod Kielcami.

A którą klinikę wybrałaś w Czechach? Bo do tych najpopularniejszych to się teraz dostaje terminy na maj przyszłego roku.
A to Wasza pierwsza ciąża?

Euro Fertil. Tak, wiem że terminy mają odległe, teraz już nawet na czerwiec.

reklama
Czytałam, czytałam tez ze mimo to złe się czuje. Żeby stwierdzić hipochondrię nie wystarcza podstawowe badania.
Moja siostra umarła na raka jajnika 2 lata temu. Tez słyszała, ze powinna się na terapie udać, bo w usg było czysto, mimo bolących jajników. A podstawowe wyniki badań były w porządku.
Od stawiania diagnoz jest lekarz, a przy bólu fizycznym szuka się odpowiedniego do skutku. I to jest na pierwszym miejscu PRZY BÓLU FIZYCZNYM.

Nikt nie mówi o hipochondrii… raczej chodzi o to żeby trochę stresu przepracować, bo widać ze dużo ja to wszystko kosztuje i za moment po prostu się zajedzie.

Do góry