Moonstone
Moderator
Ja po tobie jechałam?a pamietasz, jak na mnie jechalyscie A ja zostałam? To trzeba mieć twardy charakter koleżanko
I niby od kiedy jesteśmy na „koleżanko”?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po tobie jechałam?a pamietasz, jak na mnie jechalyscie A ja zostałam? To trzeba mieć twardy charakter koleżanko
byc moze go nie mam. Dlatego sorki. Nie bede sie udzielac. Powodzeniaa pamietasz, jak na mnie jechalyscie A ja zostałam? To trzeba mieć twardy charakter koleżanko
Ej, wez jej nie słuchaj. Popatrz ile osób chce, żebyś została !byc moze go nie mam. Dlatego sorki. Nie bede sie udzielac. Powodzenia
To nie tak, po prostu za bardzo panikujesz, jest tu wiele staraczek , ktore nie liczyly na 1 cykl a ty tak , bo wyraźnie o tym mówiłaś. To nie jest tak że kto nie z tobą to przeciwko, po prostu ktoś patrzy trzeźwo na sytu Twoją, gdyby każda z nas miała takie podejście jak ty to olaboga... wylzuj troche, bo czuje spine od Ciebie jakbyś conajmniej rok bezowocnych starań miała, dla porownania ja 8 sykl i czekam na rezultat pomnóz swoje emocje razy 7 bo to Twój 1 i pomnóż razy więcej, bo nie jesteś tu sama. Każda z nas pomogła jak umiała , a ty dalej...omgI tak stwierdzam ze nie bede sie jednak udzielac u was. Nie dlatego że powiedzialyscie ze sie nakrecilam i ciazy w tym cyklu nie bedzie. A wlasciwie tylko dlatego że jestem nowa to nie mam nic do powiedzenia.
Uczepię się, bo idąc takim tokiem rozumowania - kwas foliowy, cynk, selen, wit E, witaminy z grupy B też powinny wystarczyć z codziennej diety, a jednak szukałaś "wspomagacza".Rośliny i związki w nich zawarte powinny być dostarczane w diecie
Wymieniasz składniki, które powinny uzupełniać taki preparat.
Wczoraj robiłam szeroki rekonesans w kwestii suplementów i naprawdę ciężko znaleźć preparat, który łączyłby w sobie wszystko i miał normalną cenę.
Za to wkurza mnie, gdy producenci oferują preparaty z ekstraktami z różnych roślin (nazwy teraz z głowy nie podam), w których nie ma ANI nanograma cynku, selenu, kwasu foliowego. To zwykle nabijanie ludzi w butelkę.
Co do L-argininy to aminokwas, który powinien być dostarczany w zdrowej diecie w spożywanych pokarmach.
Likopen występuje w pomidorach po obróbce cieplnej.
Suplement diety nie ma być podstawą, tylko jak jego nazwa wskazuje ma być jedynie dodatkiem do zbilansowanej diety.
I to miałam na myśli pisząc, że reszta niepotrzebna.
Tal, potrzebna, ale podstawa to zdrowe odżywianie.
Tylko nie wrzucaj tego wtedy na kreski i staraczki, idź od razu na mamusie ;-)I co mi to da ? Moze lepiej zebym zrezygnowala. Kiedys sie odwaze to napisze jak juz bede pewna ze zaszlam w ciaze napisze do was wynik bety pokaze test i usg. I moze wtedy nikt nie napisze ze czyjes jest bardziej pozytywne niz moje
jak planujesz wpaść między staraczki z pozytywną betą nie odzywając się to.. Bez komentarzaI co mi to da ? Moze lepiej zebym zrezygnowala. Kiedys sie odwaze to napisze jak juz bede pewna ze zaszlam w ciaze napisze do was wynik bety pokaze test i usg. I moze wtedy nikt nie napisze ze czyjes jest bardziej pozytywne niz moje