reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
która nie ma nic kupionego, albo skitranego w domu dla przyszłego dzidziula niech pierwsza rzuci kamieniem 😝
To ja się zgłaszam🙋🏻‍♀️.
Mimo że w ciąży przez 9 tygodni byłam.

Niby zabobonna nie jestem, ale stwierdziłam, że zacznę kupować od drugiego trymestru, bo w tym pierwszym tyyyle badań, że czasu mieć nie będę.
Nie, zupełnie nie chodziło o to, że nie powinno się kupować w I trymestrze, żeby nie zapeszać 😝.

która nie ma nic kupionego, albo skitranego w domu dla przyszłego dzidziula niech pierwsza rzuci kamieniem 😝
200.gif

Ja :-)
Nie mam niczego, nie mam nawet mieszkania odpowiedniego dla dziecka :p Bo jeśli coś będę mieć, to myślę, że zapeszę. A jeśli będę mieć "niespodziankę", to się będę organizować ;-)

Ja trzymam w swojej szafie pod ubraniami taki malusieńki komplecik dla noworodka ze skarpetusiami 🥺❤️kupiłam go z mężem jak byłam w zeszłym roku w ciąży żeby poinformować starsze dzieci. Niestety dzidziuś tego nie założył 😓
No my też się jeszcze nie dorobiliśmy dzidka pomimo 3 ciąż, więc Cię rozumiem 🤗
Dla sprostowania biologicznych dzieci z aktualnym mężem jeszcze nie mam 😉

Dziewczyny czy was też po ovitrelle bolało podbrzusze? zastrzyk miałam 7 dni temu i to już był trzeci raz, ale pierwszy raz mam takie odczucia, chyba, że po luteinie tak może być. Najgorsze jest to, że zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy do głowy. Chyba zwariuję do 9 września🙈
Cześć, szczerze mówiąc ani razu... W ogóle po 2 dniach od zastrzyku praktycznie o nim zapominałam. Bywały ewentualnie jakieś drobne wrażenia w jajniku po 36h, ale nic poza tym.

To ja się zgłaszam🙋🏻‍♀️.
Mimo że w ciąży przez 9 tygodni byłam.

Niby zabobonna nie jestem, ale stwierdziłam, że zacznę kupować od drugiego trymestru, bo w tym pierwszym tyyyle badań, że czasu mieć nie będę.
Nie, zupełnie nie chodziło o to, że nie powinno się kupować w I trymestrze, żeby nie zapeszać 😝.
Ja jeszcze bez ciąży zapeszę, jestem przekonana :D Szwagierka jest w 6mc i tak zerkam czasem na allegro pod kątem ewentualnego prezentu dla ich córki. Tak sobie myślę - jak coś nie przypasuje albo okaże się za mało wypasione na ich standardy, to zostawię sobie :p

reklama
200.gif

Ja :-)
Nie mam niczego, nie mam nawet mieszkania odpowiedniego dla dziecka :p Bo jeśli coś będę mieć, to myślę, że zapeszę. A jeśli będę mieć "niespodziankę", to się będę organizować ;-)
Moja babcia mawiała, że dziecko się rodzi z bochenkiem chleba i głęboko wierzyła, że się wszystko ułoży jak najlepiej dla malucha ;)

Do góry