reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Fantastycznie! Mówiłam sikaj na inny test ! Gratulacje! A teraz mów jak to wyglądało w tym cyklu i czy nogi trzymałaś na ścianie czy odprawiałas tańce szamańskie przy ognisku 😁

Okk to opowiadam

Ogólnie zacznijmy od tego, że caly czas nie wiedziałam, czy nie przegapilismy owu. Bo mogla byc w ten weekend co Akurat męża nie było. I seksy były poniedziałek rano i wieczór i wtorek wieczór i tyle. Więc musiała byc albo w niedzielę i jeszcze jajeczko było albo poniedziałek/wtorek, ale obstawiam ,ze to byl poniedziałek bo wieczorem miałam słuz rozciągliwy mega. A we wtorek u gina na monitoringu juz bylo po owu.

Hmm wiem, ze to glupie i sie tym nie sugerujecie w ogóle, ale wtedy mnie ten brzuch kłuł trochę, parę dni po owu. Ale raczej to nic nie znaczylo, ale wczoraj juz kłuło mnie tak konkretniej... jak w poprzedniej ciąży, identycznie, dzień przed zrobieniem testu 🙂
Nie wmawiałam sobie tego, bo w poprzednich cyklach nieudanych nic takiego nie miało miejsca, żadne kłucie.

Nooo i wysypało mi trochę krostkami twarz, jakoś tydzień niecały po owu. A normalnie nie mam nigdy krostek żadnych, więc to było dziwne.
Tak poza tym to nic więcej. 😄

No to tylko te 3 seksy były, raz trzymałam w nogi w górze przez pare min 🤣 w poniedziałek wieczorem 😆 tyle 🤗

To w sumie tylko cień @agutek_ jest niewyjaśniony, bo nie wiadomo, czy to pozostałości zastrzyku 😝
Kuuurcze no 😑 wolałabym już wiedzieć czy to nie jest fałszywy cień 🥲 i to nawet nie jest szare..wróciłam z roboty i trzasnęłam szybko kolejny test 😆 jutro powtórzę aż nic kompletnie nie zobaczę 🙈. Mam zapas testów 🥸.
C81077BC-FAAA-4464-B0E3-11FC5D380E6B.jpeg

No ewidentnie coś widać, ale kurcze to powinno ściemniec juz od pierwszego takiego 😞
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że najpierw były to resztki po zastrzyku, a teraz powoli zaczyna odbijać:D mnie się wydaje, że ta kreska ściemniała w stosunku do rana ;)

reklama
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że najpierw były to resztki po zastrzyku, a teraz powoli zaczyna odbijać:D mnie się wydaje, że ta kreska ściemniała w stosunku do rana ;)
Tak! Właśnie na to zwróciłam też uwagę, bo od razu jak na niego spojrzałam, to przebijała druga kreska a rano tak nie było. JEDNAKŻE 😆 poczekam jeszcze..bo jestem dopiero w 26dc a mam je 29-30 dniowe. Może się rozkręci druga kreska a może @ 🥲

Do góry