Ach, nie doszłam do tego, bo się tak podekscytowałam tym pozytywem xD.pisała wyżej, ze to był 4-ty cykl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ach, nie doszłam do tego, bo się tak podekscytowałam tym pozytywem xD.pisała wyżej, ze to był 4-ty cykl
15 dzień cyklu:
LH 8,12 mIU/ml
Estradiol 57,00 pg/ml
Progesteron 1,72 ng/ml
Transfer 5 października
Fantastycznie! Mówiłam sikaj na inny test ! Gratulacje! A teraz mów jak to wyglądało w tym cyklu i czy nogi trzymałaś na ścianie czy odprawiałas tańce szamańskie przy ognisku
Kuuurcze no wolałabym już wiedzieć czy to nie jest fałszywy cień i to nawet nie jest szare..wróciłam z roboty i trzasnęłam szybko kolejny test jutro powtórzę aż nic kompletnie nie zobaczę . Mam zapas testów .To w sumie tylko cień @agutek_ jest niewyjaśniony, bo nie wiadomo, czy to pozostałości zastrzyku
Kuuurcze no wolałabym już wiedzieć czy to nie jest fałszywy cień i to nawet nie jest szare..wróciłam z roboty i trzasnęłam szybko kolejny test jutro powtórzę aż nic kompletnie nie zobaczę . Mam zapas testów .
Zobacz załącznik 1448226
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że najpierw były to resztki po zastrzyku, a teraz powoli zaczyna odbijać mnie się wydaje, że ta kreska ściemniała w stosunku do ranaNo ewidentnie coś widać, ale kurcze to powinno ściemniec juz od pierwszego takiego
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że najpierw były to resztki po zastrzyku, a teraz powoli zaczyna odbijać mnie się wydaje, że ta kreska ściemniała w stosunku do rana
Tak! Właśnie na to zwróciłam też uwagę, bo od razu jak na niego spojrzałam, to przebijała druga kreska a rano tak nie było. JEDNAKŻE poczekam jeszcze..bo jestem dopiero w 26dc a mam je 29-30 dniowe. Może się rozkręci druga kreska a może @Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że najpierw były to resztki po zastrzyku, a teraz powoli zaczyna odbijać mnie się wydaje, że ta kreska ściemniała w stosunku do rana