reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Zabrałam się w pociągu za te rozprawę w końcu i od razu się wkurwilam😂😅
No żesz naprawdę musimy być w akurat tych 5% nie możemy być w 5 % najbogatszych polek do chooya

Załączniki

• 1021417a-6287-4bcb-b34a-e63418229770.jpeg
    1021417a-6287-4bcb-b34a-e63418229770.jpeg
    19 KB · Wyświetleń: 101
reklama
szkoda, że nie podali jaki powinien być idealny poziom tych estrogenow. Rozumiem, że nie może być za wysoki 🤔

Jestem dopiero w 1/3 alw zakładam że tu nie znajdę takich informacji bo ona nie porusza tego co już opublikowane tylko robiła swoje badanie na temat receptywności endo więc pewnie jak już wiadomo, że nie można to ktoś inny to opublikował 😂

Ty, właśnie nie, bo jak ja się miałam spać, to stary jeszcze coś robił i zanim przyszedł- ja zasnęłam. 🤦‍♀️🙈
ale... zrobilam test wczoraj i to chyba pomogło 😂😂😂
U mnie tez to pomaga, zrobie test, negatywny i @. To juz taki test na końcówce ostatniej nadziei, i mam wrażenie, że po negatywie organizm dostaje pozwolenie od rozumu na pogodzenie się z faktami.

Jestem dopiero w 1/3 alw zakładam że tu nie znajdę takich informacji bo ona nie porusza tego co już opublikowane tylko robiła swoje badanie na temat receptywności endo więc pewnie jak już wiadomo, że nie można to ktoś inny to opublikował 😂
hmm.. wychodzi na to, że stymulacja zwiększa ryzyko niepowodzenia implantacji. Nie badalam poziomu estrogenow podczas stymulacji. Niestety kurde dzisiaj mam 1 dc, a jutro jedziemy na Śląsk na pogrzeb i zostajemy do soboty. W niedzielę nie zbadam, bo labo zamknięte, a w pon będzie już za późno.

reklama
Jeszcze 1 wyniku brakuje w ciagu 4 lat zajdzie 85% starajacych się ...

Obawiam się, że skoro jako jeden z czynników zmniejszających szansę na powodzenie jest czas starań to odsetek, któremu udało się zajść w ciążę po 4 latach bez korzystania z metod wspomagania rozrodu, jest tak mały że nawet o nim nie piszą 😭

Do góry