królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Trzon jest chętny, nie utykabo na trzonie bryka
Wika bryka intensywnie fika
I pozytywnego ma patyka
Gdy już na niego nasika.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzon jest chętny, nie utykabo na trzonie bryka
przekonałaś mnie!Polecam seks!
Chcesz @ seks
Chcesz dziecka seks wielokrotny
Chcesz nowej energii seks
Chcesz dac się ulagodzic mezowi seks
No jakby seks najlepszym lekarstwem na wszystko
A ja zrobienie testu u mnie to zawsze pewniak, dziś robie a jutro dostaje okresuPolecam białą bieliznę i spodnie
U mnie tez działa wku*wienie się ale to takie na maxa
Jeżuuuu, że też o tym nie pomyślałam!A ja zrobienie testu u mnie to zawsze pewniak, dziś robie a jutro dostaje okresu
wiesz, mojej koleżance tez powiedzieli, ze ma cykl bezowu i przepłakała dwa dni a za chwilę się okazało, ze w ciąży jest serio!Jeżuuuu, że też o tym nie pomyślałam!
kupię dzisiaj test
A wysłać Ci zdjęcie mojej torbieli?wiesz, mojej koleżance tez powiedzieli, ze ma cykl bezowu i przepłakała dwa dni a za chwilę się okazało, ze w ciąży jest serio!
Tak, robię badania krwi i stąd mam wyniki. Inaczej się nie da wiarygodnie zbadać LH, estradiolu i progesteronu :-). Dzisiaj też byłam ale wyników jeszcze nie ma na stronie.
Spoko, to tak jak jaA wysłać Ci zdjęcie mojej torbieli?
mnie takie cuda niestety nie czekają, ja zawsze jestem w tej pechowej grupie ludzi