Zazuu
Fanka BB :)
pokaż wykres to może coś podpowiemyDzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pokaż wykres to może coś podpowiemyDzięki
pokaż wykres to może coś podpowiemy
Nie prowadziłam go skrupulatnie więc nie ma co, tak mniej więcej tylko. W następnym cyklu jak się teraz nie udalo to się do tego przyloze
Ale to maksymalnie 3 dni powiedzmy...a przeważnie? Dzień? Dwa?
U mnie najczęściej 2 dni. Zdarza się też 1 dzień, bardzo rzadko 3 dni. Praktycznie zawsze jest spadek temperatury chwilę przed owulacją.Ale to maksymalnie 3 dni powiedzmy...a przeważnie? Dzień? Dwa?
Ok dzięki, to ciekawe czy się wyrobiliśmy na owu im bliżej testowania tym jestem gorzej nastawiona i wydaje mi się, ze nie
To normalne, mam tak co miesiąc. W tym miesiącu mam wrażenie, że już jestem zrezygnowana, a tu jeszcze do owulacji parę dni.Ok dzięki, to ciekawe czy się wyrobiliśmy na owu im bliżej testowania tym jestem gorzej nastawiona i wydaje mi się, ze nie