reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Nie robiliśmy badań . Mój partner nie chce się przebadać . Ja natomiast podstawy miałam usg , tsh , morfologię . Wszystko w normie .
Niedobrze, że facet nie chce się badać :( widzisz, u mnie wszystko prawie gra i buczy, a mój mąż ma słabe nasienie i ta właśnie tu jest największy problem.

Niedobrze, że facet nie chce się badać :( widzisz, u mnie wszystko prawie gra i buczy, a mój mąż ma słabe nasienie i ta właśnie tu jest największy problem.
Zawsze jest szansa,ze akurat pojawi się jakiś jeden silny . Ja zawsze wierze ,ze każda kobieta starająca się słońcu będzie miała swojego maluszka i życzę Ci ,aby tak właśnie było . A co do partnera on ma swoje jakby zasady wierze ze jest z nim wszystko ok . Zobaczymy za jakiś czas daje mu czas do końca roku potem zabiorę go na badania może się zgodzi . Musimy jechać do kliniki 70km .

Teraz jest dużo różnych sposobów. Różne kartki, zdrapki itp.
Ja wybrałam taki sposób

Link do: CIASTECZKO z Ukrytą Wiadomością Kochanie Zostaniesz Tatą! - tylko mój mąż po 3 ciążach, to już po pudełku by skumał, więc pudełko z testem i body "i love dad" dostanie później, a najpierw ciastko - bo nie będzie się spodziewał :p
ja sobie wymarzyłam, że jak będzie wracał z pracy to położę gdzieś body i pozytywny test ciążowy i postawię telefon w ukryciu zeby to nagrać. Będę udawać, ze siedzę w kiblu aż zauważy i wtedy do niego wyjdę dopiero xD
Zawsze jak o tym myślę to płakać mi się chce

Zawsze jest szansa,ze akurat pojawi się jakiś jeden silny . Ja zawsze wierze ,ze każda kobieta starająca się słońcu będzie miała swojego maluszka i życzę Ci ,aby tak właśnie było . A co do partnera on ma swoje jakby zasady wierze ze jest z nim wszystko ok . Zobaczymy za jakiś czas daje mu czas do końca roku potem zabiorę go na badania może się zgodzi . Musimy jechać do kliniki 70km .

No nie wiem, brat mojego ojca starł się dobre 15 lat jak nie więcej i dziecka nie było.
Dopiero adopcja pozwoliła na zostanie rodzicami - ale nie jest to opcja dla wszystkich z wielu różnych powodów

No nie wiem, brat mojego ojca starł się dobre 15 lat jak nie więcej i dziecka nie było.
Dopiero adopcja pozwoliła na zostanie rodzicami - ale nie jest to opcja dla wszystkich z wielu różnych powodów
Prawda jeśli chodzi o adopcje ciężka droga i nie dla każdego . Znam pary co nie maja dzieci i przykro mi wiedząc ,ze pragną a starają się już od ponad 11 lat . Tak samo jeśli chodzi o choroby genetycznie nie dobrani partnerzy kobieta nie może urodzić jednej płci sporo tego w tych czasach niestety .

reklama
Do góry