reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Nie robiliśmy badań . Mój partner nie chce się przebadać . Ja natomiast podstawy miałam usg , tsh , morfologię . Wszystko w normie .
Niedobrze, że facet nie chce się badać :( widzisz, u mnie wszystko prawie gra i buczy, a mój mąż ma słabe nasienie i ta właśnie tu jest największy problem.

Niedobrze, że facet nie chce się badać :( widzisz, u mnie wszystko prawie gra i buczy, a mój mąż ma słabe nasienie i ta właśnie tu jest największy problem.
Zawsze jest szansa,ze akurat pojawi się jakiś jeden silny . Ja zawsze wierze ,ze każda kobieta starająca się słońcu będzie miała swojego maluszka i życzę Ci ,aby tak właśnie było . A co do partnera on ma swoje jakby zasady wierze ze jest z nim wszystko ok . Zobaczymy za jakiś czas daje mu czas do końca roku potem zabiorę go na badania może się zgodzi . Musimy jechać do kliniki 70km .

Teraz jest dużo różnych sposobów. Różne kartki, zdrapki itp.
Ja wybrałam taki sposób

Link do: CIASTECZKO z Ukrytą Wiadomością Kochanie Zostaniesz Tatą! - tylko mój mąż po 3 ciążach, to już po pudełku by skumał, więc pudełko z testem i body "i love dad" dostanie później, a najpierw ciastko - bo nie będzie się spodziewał :p
ja sobie wymarzyłam, że jak będzie wracał z pracy to położę gdzieś body i pozytywny test ciążowy i postawię telefon w ukryciu zeby to nagrać. Będę udawać, ze siedzę w kiblu aż zauważy i wtedy do niego wyjdę dopiero xD
Zawsze jak o tym myślę to płakać mi się chce

Zawsze jest szansa,ze akurat pojawi się jakiś jeden silny . Ja zawsze wierze ,ze każda kobieta starająca się słońcu będzie miała swojego maluszka i życzę Ci ,aby tak właśnie było . A co do partnera on ma swoje jakby zasady wierze ze jest z nim wszystko ok . Zobaczymy za jakiś czas daje mu czas do końca roku potem zabiorę go na badania może się zgodzi . Musimy jechać do kliniki 70km .

No nie wiem, brat mojego ojca starł się dobre 15 lat jak nie więcej i dziecka nie było.
Dopiero adopcja pozwoliła na zostanie rodzicami - ale nie jest to opcja dla wszystkich z wielu różnych powodów

No nie wiem, brat mojego ojca starł się dobre 15 lat jak nie więcej i dziecka nie było.
Dopiero adopcja pozwoliła na zostanie rodzicami - ale nie jest to opcja dla wszystkich z wielu różnych powodów
Prawda jeśli chodzi o adopcje ciężka droga i nie dla każdego . Znam pary co nie maja dzieci i przykro mi wiedząc ,ze pragną a starają się już od ponad 11 lat . Tak samo jeśli chodzi o choroby genetycznie nie dobrani partnerzy kobieta nie może urodzić jednej płci sporo tego w tych czasach niestety .

reklama
Do góry