reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

W sumie to trzymam kciuki jeszcze za ten cykl, bo widzę, że testujesz 23 :)

No bo miałam mieć wtedy @ ale owulacja była później więc pewnie i okres się przesunie, ale wszystkie objawy poowulacyjne i przedokresowe mi uciekły więc już sama nie wiem ale na 99% nic z tego nie będzie 😏😏😏 no ale nadzieję mam taka malutka. Chociaż coraz bardziej pobolewania jajników mam więc to raczej wróży @

reklama
Mieliśmy robić ale lekarz mówił żeby się nie nakręcać i jeszcze 2-3 msc popróbować skoro 3 lata temu wynik był niemal idealny.
Ale coś czuję że jeszcze w tym roku zrobimy to badanie bo tak to niewiadomo, a tracimy czas. A nasienie przecież pogarsza się bez względu na to że było " idealne" kiedyś.
Dokładnie, nasienie rzeczą zmienną jest. My, mimo, że to początki starań, to robimy w przyszłym miesiącu, jeśli teraz się nie uda. Wychodzimy z założenia, że lepiej od razu wiedzieć czy jest ok :D

No bo miałam mieć wtedy @ ale owulacja była później więc pewnie i okres się przesunie, ale wszystkie objawy poowulacyjne i przedokresowe mi uciekły więc już sama nie wiem ale na 99% nic z tego nie będzie 😏😏😏 no ale nadzieję mam taka malutka. Chociaż coraz bardziej pobolewania jajników mam więc to raczej wróży @
Na tym etapie te objawy i brak objawów jeszcze nic nie powiedzą - sama jestem w podobnym momencie cyklu, ale staram się nie nakręcać 😅

U nas pyklo najprawdopodniej z seksu 3-4 dni przed owulka - albo w sam dzień owulacji. Ale mieliśmy dokładnie seksy w sobotę i wtorek (wtorek według testów był dniem owulacji) :)
U nas w tym miesiącu identyczna sytuacja, ale zobaczymy czy też z tak pozytywnym skutkiem. Na razie 8dpo i test bielusieńki

Coś mówił że dziewczynka 2 dni przed owu, a chłopak w dniu owulacji 😂😂 I był pewny, że to się udało BO TAK ZROBIŁ i tak ma. Ogólnie ten profesor miał coś z deklem jak dla mnie 😂
Ale ta teoria ma potwierdzenie, bo męskie krócej żyją ale są szybkie, więc w owu chłopak, a na dziewczynkę przed owu, bo plemniory męskie *dedną* nim pęcherzyk pęknie a żeńskie doplyną resztką sił😂🤭🙃 ponoć 🤭😂🤣

reklama
Do góry