E
reklama
Króliczek2610
Fanka BB :)
Najpierw pazy, potem farbowanie włosów...
All inclusive nawet usługi kosmetyczne masz w tym szpitalu zrób się na bóstwo i jutro męża do kibelka zaciągnij
Króliczek2610
Najpierw pazy, potem farbowanie włosów...
Tam pewnie kolejka pielęgniarek, salowych, położnych i lekarek się ustawia przed Twoja sala na pazurki będą Cię miesiąc w końcu trzymać
Doktur_M
Moderator
Zacznij oferować usługi personelowi i pacjentkom, jeszcze wyjdziesz z kasą w rękuNajpierw pazy, potem farbowanie włosów...
Doktur_M
Moderator
królowa_kresek😉🙃
Ja tez w pochwie.No ja mierzę na dole podobno najbardziej wiarygodny pomiar jest
Króliczek2610
Ciekawe czy moje pomiary coś dadzą tzn jeśli chodzi o owulację bo na monitoringu nie byłam, więc tylko wnioskuję że jak jest kilku dniowy wzrost temp to jest duża szansa że owu się odbyła chociaż w sierpniu byłam u gina akurat jak miała być owulacja ale jakoś nie zanotowałam wzrostu temp
Carmen2412
Na aperola albo samo prosecco też bym wbiła u mnie 11 dzień cyklu i zaczęliśmy się starać niestety z lekkim opóźnieniem No ale przez ostatnie dwa dni się kłóciliśmy więc o sexie nie było wgl mowy przy takim ciężkim powietrzu w sypialniTo jak już będziesz miała to Prosecco, to ja wbijam z Aperolem.
Kuźwa, na tym urlopie to ja codziennie po dwa-trzy Aperole piję.
I jeszcze do apartamentu biorę gotowca.
No ale dziś ostatni dzień, już jutro znowu do piwa bezalko wracamy i do wina co piątek z mamą.
Calineczka92
Ja rzadko pije, ale jeśli jest okazja to czasmi mi się zdarza i nie sprawdzam czy po owu czy nie. Zazwyczaj i tak to kieliszek wina mi się zdarzy raz na jaki czas. Spotkałam się z opinią ginekolog, że jak się rozluźni przy winie więcej mi to da niż nie wypicie i stres, parząc na to jak patola się rozmazna a tam piją po umur często. Oczywiście było ładnie w słowa ubrane, ale napisałam sens zrozumienia wyciągnięty.Ja wtedy max lekkie piwko, ale od paru cykli nic. Nie powiem, czy to jest medycznie uzasadnione, ale mam przeczulicę po imprezowej kuzynce...
reklama
Calineczka92
Ale za ro seks na pogodzenie, to cudowna sprawa, uwielbiamNa aperola albo samo prosecco też bym wbiła u mnie 11 dzień cyklu i zaczęliśmy się starać niestety z lekkim opóźnieniem No ale przez ostatnie dwa dni się kłóciliśmy więc o sexie nie było wgl mowy przy takim ciężkim powietrzu w sypialni