reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Najpierw pazy, potem farbowanie włosów... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Załączniki

• IMG_20220917_102439.jpg
    IMG_20220917_102439.jpg
    288,9 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Ciekawe czy moje pomiary coś dadzą 😁 tzn jeśli chodzi o owulację 🙂 bo na monitoringu nie byłam, więc tylko wnioskuję że jak jest kilku dniowy wzrost temp to jest duża szansa że owu się odbyła 😆😆😆 chociaż w sierpniu byłam u gina akurat jak miała być owulacja ale jakoś nie zanotowałam wzrostu temp

To jak już będziesz miała to Prosecco, to ja wbijam z Aperolem.
Kuźwa, na tym urlopie to ja codziennie po dwa-trzy Aperole piję🤭.
I jeszcze do apartamentu biorę gotowca.

No ale dziś ostatni dzień, już jutro znowu do piwa bezalko wracamy i do wina co piątek z mamą😉.
Na aperola albo samo prosecco też bym wbiła 😂 u mnie 11 dzień cyklu i zaczęliśmy się starać niestety z lekkim opóźnieniem No ale przez ostatnie dwa dni się kłóciliśmy więc o sexie nie było wgl mowy przy takim ciężkim powietrzu w sypialni 😂

Ja wtedy max lekkie piwko, ale od paru cykli nic. Nie powiem, czy to jest medycznie uzasadnione, ale mam przeczulicę po imprezowej kuzynce...
Ja rzadko pije, ale jeśli jest okazja to czasmi mi się zdarza i nie sprawdzam czy po owu czy nie. Zazwyczaj i tak to kieliszek wina mi się zdarzy raz na jaki czas. Spotkałam się z opinią ginekolog, że jak się rozluźni przy winie więcej mi to da niż nie wypicie i stres, parząc na to jak patola się rozmazna a tam piją po umur często. Oczywiście było ładnie w słowa ubrane, ale napisałam sens zrozumienia wyciągnięty.

reklama
Na aperola albo samo prosecco też bym wbiła 😂 u mnie 11 dzień cyklu i zaczęliśmy się starać niestety z lekkim opóźnieniem No ale przez ostatnie dwa dni się kłóciliśmy więc o sexie nie było wgl mowy przy takim ciężkim powietrzu w sypialni 😂
Ale za ro seks na pogodzenie, to cudowna sprawa, uwielbiam 😂

Do góry