reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ja już nie wnioskuję po objawach... ostatnia @ mi się spóźniała, nie było sucho, zero pms a ciąży nie było :(
Mam w sobie jakiś strach, jakies złe przeczucie, że nigdy nie znajdę w ciążę... jeszcze szwagierka ma śliczne dzieciątko (nieplanowane) i jest w kolejnej ciąży (też nieplanowanej), a ja już trzy cykle sikam na testy i nic.

Hejoo...ja też 3 cykle już stracone, niby niewiele, ale reaguje tak jak Ty. Tym bardziej, że dwa z nich potwierdzone obserwacja owulacji u gin... :/ ale trudno, trzeba dalej sie starać. Widzę, że mamy podobnie dni płodne, może będziemy razem testować 😁

Dziewczyny, a jakie jest wasze zdanie na temat samobadania szyjki macicy? Koleżanka z pracy zarzeka się, że ona sobie ciążę "wymacała" i test robiła dla samego faktu ujrzenia trzech kresek. Ja tego nie ogarniam, chyba mam za krótkie paluszki, bo nie czuję żadnych twardości, otwartości i wysokości...
Robiłam samobadanie - niczego nie wymacałam

Kurde laski jak mi się chce spać, to jest szok.. Dzisiaj ucięłam sobie drzemkę na 3h. Oczywiście najchętniej podpięłabym to wszystko pod objawy ciąży, gdyby nie dzisiejszy negatywny wynik (i tak poczekam do terminu miesiączki:D) ale powiedzcie że też tak macie? Pojechałam dziś rano na miasto po test, do bankomatu, do paczkomatu i na spożywcze zakupy a mam wrażenie, że mózg mi się wyłączył, bo przyjechałam do domu tylko z testem i połową zakupów a o reszcie zapomniałam xD

Hejo Dziewczynki.
Wracam do Was jedną nogą. Za szybko, ale leku na moją dwurożną macicę nie znaleźli. Powtórka z rozrywki. Lawina skrzepów przez tydzień. Serce nie wytrzymało.
Gdyby któraś z Was słyszała coś o leczeniu, specjalistach od macicy dwurożnej proszę o info.

Masz macicę dwurożną ze względu na przegrodę czy któryś róg jest szczątkowy?

Dziewczyny, nie ogarniam już mojego organizmu totalnie. Cykle ostatnie 34,29,32,26 we wszystkich brak ciąż. 2 okresy normalnie, wszystko ok, przed ostatnim plamienie brak plamienia, plamienie i tak w sumie dopiero po 4 czy 5 dniach okres, ostatnie też jakby plamienie, później nic i dopiero się rozkręcił(tu mniej dni plamienia). Obecnie średnia pokazuje mi, że powinnam mieć cykl 29 według apki, więc płodne od jutra pomału mają się rozkręcać i 22 owu, ale no wielka niewiadoma 🤷‍♀️. Dzień po okresie czułam się mokra tak w środku, że aż w pracy musiałam iść sprawdzić czy nie krwawie dalej, bo czułam się dyskomfortowo, spore kłucie jajników i jak to mój powiedziała sporo wodnistego śluzu takie dziwne jak na ten dzień cyklu dla mnie, ale na śluz nie patrzę bo z tym siedem światów🤷‍♀️. Dziś przed chwilą siku podcieram, a tam na papierze sporo soczystej krwi i takie dziwne uczucie teraz mam wrażenie w jajnikach czuje (ale może się doszukuję tego uczucia 🤷‍♀️) . Nie wiem co się dzieje czy jakaś niedomoga, torbiel, nadżerka czy coś jeszcze innego 🤷‍♀️. Wizytę mam u gina 26 września bo miałam tak mniej więcej przyjść, ale no chyba bd musiała iść szybciej, bo nie wiem co się z tym odstawia 🤷‍♀️. Mam trochę na głowie, czasami stres też się pojawia, ale no nigdy tak jeszcze nie miałam nawet jak był mega stres. Nie wiem co myśleć o tym wszystkim 🤷‍♀️. Brałam wcześniej dosyć dlugo antykoncepcję i dużo też zwalam na to, że organizm dochodzi do siebie itd🙈.

reklama
Do góry