reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
No dziś tylko betę zrobili, jutro rano znowu beta i usg i mam mega nadzieję, że już coś tam wypatrzy lekarz🤯
Jeśli przyrost byłby prawidłowy to powinna jutro osiągnąć ok 1000 (wczoraj chyba miałaś 500) ale narazie chyba się nie zapowiada... no nic, niech grzebią i szukają 🙈 jakkolwiek to brzmi 🙈🙈

@acetylocholina to niesamowite, że progesteron tak pięknie odbił :D tak jak mówiłam, medycyna nie jest nauką ścisłą, także trzymam kciuki 😊
Polać tej dziewczynie😄!

Otóż to, można na to patrzeć bardzo realistycznie, ale medycyna to nie jest statystyka, żeby tylko analizować słupki.
Kolejny przypadek to nie numer, tylko człowiek.

Polać tej dziewczynie😄!

Otóż to, można na to patrzeć bardzo realistycznie, ale medycyna to nie jest statystyka, żeby tylko analizować słupki.
Ja w żadnym wypadku nie jestem nastawiona na prawidłową ciążę.. Ale też nie chce mieć w głowie ciągle ten CP i CP bo do jutra po prostu nie dożyje 🤣 serce mi tak wali, że zaraz zejdę ze stresu..a gdzie tam 9 rano

Polać tej dziewczynie😄!

Przypomnę jednak, że to ta statystyka sprawia, że śmiertelność z powodu ciąży pozamacicznej spadła z kilkudziesięciu do kilku procent.
Oczywiście, że każda trzyma kciuki za najszczęśliwsze rozwiązanie sprawy. To nie jest tak, że jak ktoś bierze pod uwagę gorszy scenariusz to od razu źle życzy. Absolutnie nie!
Wszystkie tu jesteśmy w jednym celu, a ja uważam że nikt nie powinien nigdy doświadczyć żadnej straty bo życie i starania po niej są okrutne. To po prostu nie powinno się wydarzać.
Natomiast od zawsze były i będą na takich forach 2 postawy. Ta grupa, która do ostatniej chwili widzi nadzieję nawet w najgorszych momentach i ta, która w pierwszej kolejności widzi zagrożenia i stara się przed nimi przestrzec. Wiele uratowanych dziewczyn mam tu na koncie ja, @olka11135 czy @Bibi89 które prawdopodobnie żyją, a przynajmniej żyją z dwoma jajowodami tylko dlatego, że nie ustałysmy w przekonywaniu, że ich lekarze nie mają racji. Jeśli do końca życia uda mi się uratować chociaż jedną dziewczynę lub jej zdrowie tylko dlatego, że będę nalegała na większą czujność, a w 10000 przypadkach się pomylę to i tak uważam, że było warto.

reklama
Dziewczyny! Za 3 dni mam dostać @ 2 dni temu na papierze zauważyłam niteczke krwi byłam pewna że zaczyna się @ dzisiaj 3 dzień przed miesiączka plamienie takie różowe delikatne z głupia zrobiłam test teraz po południu i po 2 minutach takie coś. Dodam że nie mam żadnych objawów.

Załączniki

• 16632555351938353300866543813644.jpg
    16632555351938353300866543813644.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 137
  • 16632555523268459823952787327948.jpg
    16632555523268459823952787327948.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 137
Do góry