Bibi89
Fanka BB :)
Pezy takiej becie padło już u mnie podejrzenie CP ... mam nadzieję że dokładnie cię tam badająNo powiem Wam tak.. powoli zaczyna mi wypierdalać koreczki.. Bo beta dziś 660
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pezy takiej becie padło już u mnie podejrzenie CP ... mam nadzieję że dokładnie cię tam badająNo powiem Wam tak.. powoli zaczyna mi wypierdalać koreczki.. Bo beta dziś 660
No dziś tylko betę zrobili, jutro rano znowu beta i usg i mam mega nadzieję, że już coś tam wypatrzy lekarzPezy takiej becie padło już u mnie podejrzenie CP ... mam nadzieję że dokładnie cię tam badają
Jeśli przyrost byłby prawidłowy to powinna jutro osiągnąć ok 1000 (wczoraj chyba miałaś 500) ale narazie chyba się nie zapowiada... no nic, niech grzebią i szukają jakkolwiek to brzmiNo dziś tylko betę zrobili, jutro rano znowu beta i usg i mam mega nadzieję, że już coś tam wypatrzy lekarz
Nie wiem, co robiłaś, ale rób to dalej! W teorii powinno jutro już być widać kijankę!No dziś tylko betę zrobili, jutro rano znowu beta i usg i mam mega nadzieję, że już coś tam wypatrzy lekarz
Polać tej dziewczynie!@acetylocholina to niesamowite, że progesteron tak pięknie odbił tak jak mówiłam, medycyna nie jest nauką ścisłą, także trzymam kciuki
Ja w żadnym wypadku nie jestem nastawiona na prawidłową ciążę.. Ale też nie chce mieć w głowie ciągle ten CP i CP bo do jutra po prostu nie dożyje serce mi tak wali, że zaraz zejdę ze stresu..a gdzie tam 9 ranoPolać tej dziewczynie!
Otóż to, można na to patrzeć bardzo realistycznie, ale medycyna to nie jest statystyka, żeby tylko analizować słupki.
Kolejny przypadek to nie numer, tylko człowiek.
Polać tej dziewczynie!
Otóż to, można na to patrzeć bardzo realistycznie, ale medycyna to nie jest statystyka, żeby tylko analizować słupki.
Kolejny przypadek to nie numer, tylko człowiek.