Owulacja
Fanka BB :)
A ten dr Paśnik będzie "w międzyczasie" czy go odpuszczasz?Dobra dziewczynki! Ja mam skierowanie na operację na 6.12 więc u mnie zawieszenie starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten dr Paśnik będzie "w międzyczasie" czy go odpuszczasz?Dobra dziewczynki! Ja mam skierowanie na operację na 6.12 więc u mnie zawieszenie starań
ma być, mój lekarz kazał nie rezygnować, żebyśmy działali na kilka frontów (jakby się jednak okazało, że po operacji i tak będę ronić, to już będziemy mieli większe pole do popisu, a jakbym sobie odpuściła to wtedy wszystko od nowa i stracony czas)A ten dr Paśnik będzie "w międzyczasie" czy go odpuszczasz?
a wczoraj 500? To marniutkoNo powiem Wam tak.. powoli zaczyna mi wypierdalać koreczki.. Bo beta dziś 660
No tak, według lekarza jest prawidłowo Wg niego przyrosty ok 50 już są dobre. Zobaczymy jaki będzie dwudniowy.a wczoraj 500? To marniutko
No tak, według lekarza jest prawidłowo Wg niego przyrosty ok 50 już są dobre. Zobaczymy jaki będzie dwudniowy.
Tak będzie lepiej jednak bardziej ufam ordynatorowi i ekipie lekarzy niż kalkulatorowi przyrostuNie podejmuje się komentowania tego
Wolałabym te lekarkę co Cie przyjmowała, brzmiała zdecydowanie mądrzej
22A jaki w końcu jest ten progesteron