reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
A podpowiedzcie czy da się jakoś naturalnie obniżyć poziom tarczycy? Ja mam 2.340 ginekolog mówił że jest super. Poszłam do endokrynologa ( opinie miał nie za bardzo no ale nie trzeba było długo czekać ) no i on uznał że nie trzeba obniżać. Mówiłam że staramy się o dziecko no ale mówił " a z czego Pani chce tu schodzić? Jak jest wynik jest prawidłowy?
Umówiłam się do drugiego Endo ale kurcze trzeba czekać 3 tyg... bo tylko jeden dzień w tyg przyjmuje, ale za to ma super opinie.

Jak TSH jest tak piękne, jak tu, to ja bym się aż tak nie czepiała.

Jeśli bierzesz Letrox lub Euthyrox, to FT3 i FT4 „dojdą” do swojego poziomu i spotkają się wpół drogi.
Nie biorę 😁
Ale dziękuje, bardzo mi miło słyszeć, ze w końcu jakieś badania mam ok, a nawet „piękne” ❤️
Jakoś pod koniec października mam kontrole u lekarza i mam zrobić ft3 i tf4
To zobaczymy ale branie kolejnych leków to już przeginka 😡

A podpowiedzcie czy da się jakoś naturalnie obniżyć poziom tarczycy? Ja mam 2.340 ginekolog mówił że jest super. Poszłam do endokrynologa ( opinie miał nie za bardzo no ale nie trzeba było długo czekać ) no i on uznał że nie trzeba obniżać. Mówiłam że staramy się o dziecko no ale mówił " a z czego Pani chce tu schodzić? Jak jest wynik jest prawidłowy?
Umówiłam się do drugiego Endo ale kurcze trzeba czekać 3 tyg... bo tylko jeden dzień w tyg przyjmuje, ale za to ma super opinie.
Gdzieś koleżanka w innej grupie obniżyła sobie w miesiąc pijąc olej lniany ;-)

reklama
Do góry