E
eag
Gość
269,60 mIU/ml.. wczoraj 187... Kiedy do lekarza odnośnie pozamacicznej? Wczoraj Endo 5 i nic a nic w USG..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrzę właśnie na swoje wyniki bety z zeszłego roku. Dzień przed laparo moja beta wynosiła 424,70, już wtedy widzieli, ze to cp i następnego dnia miałam zabieg. Nie wiem czy przy Twojej becie będzie coś widać.. raczej niestety nie. Jesli będziesz się zle czuć - ogólne osłabienie, ból brzucha, silne mdłości, to sugeruje żebyś jechała na IP. Jesli beta będzie rosła podobnie w kolejnych dniach, to wtorek- środa już na bank idz do gina. Trzymam kciuki żeby to jednak nie było cp!269,60 mIU/ml.. wczoraj 187... Kiedy do lekarza odnośnie pozamacicznej? Wczoraj Endo 5 i nic a nic w USG..
Myślę, że na bank co bo wczoraj nic nie było widać, prog 1,80.. czuje się dobrze, troszkę mnie mdli. O wiele mniej niż wczoraj także poczekam do pon jak nic się nie wydarzy i pojadę do szpitalaPatrzę właśnie na swoje wyniki bety z zeszłego roku. Dzień przed laparo moja beta wynosiła 424,70, już wtedy widzieli, ze to cp i następnego dnia miałam zabieg. Nie wiem czy przy Twojej becie będzie coś widać.. raczej niestety nie. Jesli będziesz się zle czuć - ogólne osłabienie, ból brzucha, silne mdłości, to sugeruje żebyś jechała na IP. Jesli beta będzie rosła podobnie w kolejnych dniach, to wtorek- środa już na bank idz do gina. Trzymam kciuki żeby to jednak nie było cp!
o kurczę, strasznie mi przykro Mam nadzieję, że te stymulację dadzą radę, trzymam kciukiByłam na USG, na prawym jajniku nic poza torbielami endometrialnymi, na lewym nic co by się nadawało na owulację w tym cyklu- wszystko musiało się wchłonąć. Endometrium cienkie. Musze powtórzyć hormony i AMH. Od następnego cyklu 3 stymulacje na dużych dawkach leków a później koniec starań bo w sumie nie ma już z czego, prawy jajnik już nie ruszy a lewy też już jak widać przestał działać pomimo, że przez pół roku były z niego jakiekolwiek owulacje.
o nie… beta rośnie… ja bym już była pod opieką jakiegoś lekarza, który będzie bacznie obserwował rozwój sytuacji269,60 mIU/ml.. wczoraj 187... Kiedy do lekarza odnośnie pozamacicznej? Wczoraj Endo 5 i nic a nic w USG..
U mnie podejrzenie padło przy becie 630, był już napuchniety jajowod i ból po lewej stronie brzucha. Ja bym w pon udała się do szpitala (lekarz prywatny i tak cie odeślę jak coś zobaczy). Poszłabym na IP i powiedziała że boli i pokazała wyniki, będą szukac na bank269,60 mIU/ml.. wczoraj 187... Kiedy do lekarza odnośnie pozamacicznej? Wczoraj Endo 5 i nic a nic w USG..
Jutro po południu jadę do szpitala i mają mnie zbadac i CH!U mnie podejrzenie padło przy becie 630, był już napuchniety jajowod i ból po lewej stronie brzucha. Ja bym w pon udała się do szpitala (lekarz prywatny i tak cie odeślę jak coś zobaczy). Poszłabym na IP i powiedziała że boli i pokazała wyniki, będą szukac na bank
Wczoraj o 19.30 jajniki, jajowodu, przydatki,macica i szyjka czysciutkie.. jutro jadę do szpitala, musi już być coś widaco nie… beta rośnie… ja bym już była pod opieką jakiegoś lekarza, który będzie bacznie obserwował rozwój sytuacji
No to zrób jak mówi @Bibi89, tam już muszą szukaćWczoraj o 19.30 jajniki, jajowodu, przydatki,macica i szyjka czysciutkie.. jutro jadę do szpitala, musi już być coś widac
tylko nie daj się proszę zbyć, tak jak ja się dałam.. Kilku doktorów ze szpitala uniwersyteckiego w KRK chciało i w sumie chce mi wmówić nadal, ze przy becie 13 tys nie widzieli nic w jajowodach.Wczoraj o 19.30 jajniki, jajowodu, przydatki,macica i szyjka czysciutkie.. jutro jadę do szpitala, musi już być coś widac