reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ech, to my już na takim levelu jesteśmy, że wystarczy szybki sprint do toalety😝.
Ja biegnę ze ściśniętymi udami😅.

a ja reka pod pipe i tak biegne do kibla 😂 😂
No to ja czekam aż mi przyniesie papier / chusteczkę i dopiero łaskawie wstaje 😅 czasami zarzucam nogi na ścianę i mówię że dopchne te ospałe , niech grawitacja działa 🙈😂 dopiero po tym idę do toalety

reklama
jakbym ja miała tak biegać to skończyłoby się tym, że podczas biegu pies by się ze mną ścigał i na mnie skakał i szczekał, na schodach bym się wyjebała i potłukła i zanim dotarlabym do toalety to już by mi wszystko wszędzie wyleciało. No i oczywiście po huku mojego cielska spadającego ze schodów, dzieciaki by wyszły z pokoi zobaczyć co sie stało 🤣
wyobraziłam to sobie 😂😂 bosze, jak w komedii 🤣🤣🤣

jakbym ja miała tak biegać to skończyłoby się tym, że podczas biegu pies by się ze mną ścigał i na mnie skakał i szczekał, na schodach bym się wyjebała i potłukła i zanim dotarlabym do toalety to już by mi wszystko wszędzie wyleciało. No i oczywiście po huku mojego cielska spadającego ze schodów, dzieciaki by wyszły z pokoi zobaczyć co sie stało 🤣
Odnośnie psa , to nasz bardzo przeżywa nasze starania i chociaż to jest wysterylizowana suka to jak się kochamy ona ściąga jakąś poduszkę i też ja posuwa 🤣 często nas tym dekoncentruje 🙈

Odnośnie psa , to nasz bardzo przeżywa nasze starania i chociaż to jest wysterylizowana suka to jak się kochamy ona ściąga jakąś poduszkę i też ja posuwa 🤣 często nas tym dekoncentruje 🙈
to my od 3 tygodni mamy kota i póki co nie zdarzyło nam się bzykać w tym pomieszczeniu w którym był, ale kiedyś to nastąpi i się zastanawiam, jak dziwnie będzie :D

to my od 3 tygodni mamy kota i póki co nie zdarzyło nam się bzykać w tym pomieszczeniu w którym był, ale kiedyś to nastąpi i się zastanawiam, jak dziwnie będzie :D
Nasza śp. 17-letnia kotka miała to w d*pie, co robimy na łożku. Byle jej nie przeszkadzać.

Nieraz się zdarzało, że w trakcie zbierało jej się na tulenie i np.potrafiła usiąść na moim mężu mrucząc przy tym głośno.
Albo lizała go po ręce😅.

Pies za to wychodzi z podkulonym ogonem z sypialni 😝.

reklama
Nasza śp. 17-letnia kotka miała to w d*pie, co robimy na łożku. Byle jej nie przeszkadzać.

Nieraz się zdarzało, że w trakcie zbierało jej się na tulenie i np.potrafiła usiąść na moim mężu mrucząc przy tym głośno.
Albo lizała go po ręce😅.

Pies za to wychodzi z podkulonym ogonem z sypialni 😝.
no boje się, że kot będzie chciał się bawić, on ma 3 miesiące i interesuje go wszystko co sie RUSZA 😂
i że nas do zdekoncetruje :D

Do góry