reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ech, to my już na takim levelu jesteśmy, że wystarczy szybki sprint do toalety😝.
Ja biegnę ze ściśniętymi udami😅.

a ja reka pod pipe i tak biegne do kibla 😂 😂
No to ja czekam aż mi przyniesie papier / chusteczkę i dopiero łaskawie wstaje 😅 czasami zarzucam nogi na ścianę i mówię że dopchne te ospałe , niech grawitacja działa 🙈😂 dopiero po tym idę do toalety

reklama
jakbym ja miała tak biegać to skończyłoby się tym, że podczas biegu pies by się ze mną ścigał i na mnie skakał i szczekał, na schodach bym się wyjebała i potłukła i zanim dotarlabym do toalety to już by mi wszystko wszędzie wyleciało. No i oczywiście po huku mojego cielska spadającego ze schodów, dzieciaki by wyszły z pokoi zobaczyć co sie stało 🤣
wyobraziłam to sobie 😂😂 bosze, jak w komedii 🤣🤣🤣

jakbym ja miała tak biegać to skończyłoby się tym, że podczas biegu pies by się ze mną ścigał i na mnie skakał i szczekał, na schodach bym się wyjebała i potłukła i zanim dotarlabym do toalety to już by mi wszystko wszędzie wyleciało. No i oczywiście po huku mojego cielska spadającego ze schodów, dzieciaki by wyszły z pokoi zobaczyć co sie stało 🤣
Odnośnie psa , to nasz bardzo przeżywa nasze starania i chociaż to jest wysterylizowana suka to jak się kochamy ona ściąga jakąś poduszkę i też ja posuwa 🤣 często nas tym dekoncentruje 🙈

Odnośnie psa , to nasz bardzo przeżywa nasze starania i chociaż to jest wysterylizowana suka to jak się kochamy ona ściąga jakąś poduszkę i też ja posuwa 🤣 często nas tym dekoncentruje 🙈
to my od 3 tygodni mamy kota i póki co nie zdarzyło nam się bzykać w tym pomieszczeniu w którym był, ale kiedyś to nastąpi i się zastanawiam, jak dziwnie będzie :D

to my od 3 tygodni mamy kota i póki co nie zdarzyło nam się bzykać w tym pomieszczeniu w którym był, ale kiedyś to nastąpi i się zastanawiam, jak dziwnie będzie :D
Nasza śp. 17-letnia kotka miała to w d*pie, co robimy na łożku. Byle jej nie przeszkadzać.

Nieraz się zdarzało, że w trakcie zbierało jej się na tulenie i np.potrafiła usiąść na moim mężu mrucząc przy tym głośno.
Albo lizała go po ręce😅.

Pies za to wychodzi z podkulonym ogonem z sypialni 😝.

reklama
Nasza śp. 17-letnia kotka miała to w d*pie, co robimy na łożku. Byle jej nie przeszkadzać.

Nieraz się zdarzało, że w trakcie zbierało jej się na tulenie i np.potrafiła usiąść na moim mężu mrucząc przy tym głośno.
Albo lizała go po ręce😅.

Pies za to wychodzi z podkulonym ogonem z sypialni 😝.
no boje się, że kot będzie chciał się bawić, on ma 3 miesiące i interesuje go wszystko co sie RUSZA 😂
i że nas do zdekoncetruje :D

Do góry